Het RainPharma Dieet

Home / Het RainPharma Dieet

Het RainPharma dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak.

Het RainPharma dieet is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere RainPharma shakes combineert met professioneel voedingsadvies van een diëtist of erkend voedingsconsulent. Door de combinatie van een efficiënte motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt het RainPharma dieet zich meteen.

Met het RainPharma dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en  nieren. Met het RainPharma dieet is het niet moeilijk om je nieuwe gewicht te behouden. Het is een dieet voor de kritische consument, voor wie 3 of 30 kilo wil verliezen.

Wat is het verschil met klassiek proteïnedieet?

Proteïnediëten zijn nog steeds enorm populair omwille van hun snelle gewichtsverlies. Wij geloven in de motiverende resultaten van een klassiek proteïnedieet, maar stellen ons grote vragen bij de samenstelling van de bestaande producten en de korte termijnvisie van dit soort diëten. Daarom werd het RainPharma dieet ontwikkeld. Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn bijzonder goed samengesteld omdat ze gluten- en caseïnevrij zijn. Daardoor zijn ze darmvriendelijk. Bovendien werkt het RainPharma dieet met unieke orthomoleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren. De nadruk ligt tijdens het hele dieet, vanaf de eerste dag, op gezonde voeding.

Het RainPharma dieet is niet enkel een afslankingsdieet, maar in de eerste plaats een levensfilosofie!

Hoe verloopt het RainPharma dieet?

Tijdens een intakegesprek van een uur krijg je alle info en producten (De RainPharma dieetbox + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. De hele eerste afslankingsperiode wordt van naald tot draad besproken: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten, en zo ja wanneer, op welke momenten je de shakes moet drinken, en hoeveel. We overlopen ook je eetopties voor mocht je op restaurant gaan, of op vakantie. Bij het intakegesprek hoort ook een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Daarna start je met het dieet. Na tien dagen volgt er opnieuw een gewicht- en vetcontrole.

Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt maximum 12 weken, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, gezonde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels  en worden de gewichtscontroles om de week uitgevoerd. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden.

DE 10 MEEST GESTELDE VRAGEN

1. Wat kost de start?

Om met het RainPharma dieet te kunnen starten, moet je een startbox aankopen. Dit is een koffer die alle producten bevat die je nodig hebt voor een vlotte start. De box bevat niet alleen RainPharma producten ter waarde van ongeveer 500 euro, maar ook gratis begeleiding tijdens de hele periode. Deze begeleiding heeft een waarde van eveneens ongeveer 500 euro, maar bij je eerste bezoek betaal je gewoon 450 euro voor de hele box, inclusief begeleiding voor een heel jaar. Bij de start van het dieet doe je dus een groot voordeel. Door met een startbox te werken, vermijden we ook enigszins dat mensen ongemotiveerd of te impulsief met een afslankingsdieet starten. Met een goed dieet starten, moet een weloverwogen beslissing zijn. Dat is ook belangrijk voor onze goede naam.

2. Wat kost het vervolg?

Afhankelijk van je individuele situatie en streefdoel zal je meer of minder van onze producten moeten gebruiken. In de beginperiode zal je meer aankopen nodig hebben. Dit vermindert zeer sterk naar het einde van het dieet.

3. Wat mag ik nog eten?

In het begin moet je brood en pasta (koolhydraten) even laten voor wat ze zijn, maar mag je wel regelmatig groenten, vlees, vis en eieren eten. De duur van deze periode is afhankelijk van je gewenste gewichtsverlies, maar duurt nooit langer dan twaalf weken. Vanaf de tweede periode mag je alles weer eten, behalve snoepgoed. Vanaf de derde periode volstaan zeer eenvoudige regeltjes om je nieuwe gewicht voor altijd te behouden. Tijdens je eerste bezoek krijg je trouwens een boekje met handige – en vooral lekker culinaire – recepten. Het hoeft niet op te vallen dat je op dieet bent!

4. Blijven de kilo’s voor altijd weg?

Het menselijk lichaam is een levend organisme. Als je je tanden laat bleken en daarna opnieuw begint te roken, zullen je tanden opnieuw verkleuren. Als je bij een pedicure eelt laat wegsnijden, moet je je voeten daarna goed verzorgen of regelmatig een nieuwe afspraak maken, of de eelt komt terug. Bij een afslankingsdieet gelden dezelfde principes. Als je weer gaat eten als voordien, moet je er rekening mee houden dat je opnieuw zal verdikken. Dat kan niet anders. Wist je trouwens dat je lichaam ongeveer een jaar nodig heeft om aan je nieuwe gezonde gewicht te wennen? Daarom begeleiden we je een jaar lang in je nieuwe gewicht. De begeleidingsmomenten zijn inbegrepen in de aankoopprijs van de producten. Je hoeft er dus niet voor bij te betalen! Pas na een jaar kunnen wij je met een gerust hart laten gaan.

5. Maakt het uit bij wie ik een dieet volg?

Hoewel elke leraar geschiedenis dezelfde opleiding heeft gekregen, zal je toch liever les krijgen van persoon A of persoon B. Ook niet elke garagist levert hetzelfde werk. Als je een dieet volgt, is dat net hetzelfde. Voor je met een dieet start, is het belangrijk een verkennend gesprek aan te vragen. Je kan dan aanvoelen of het zal klikken tussen jou en de consulent. Er zijn bovendien een aantal criteria waardoor je kan testen of je de service krijgt waar je recht op hebt:

  • Krijg je de eerste keer minstens 60 minuten uitleg?
  • Start je met een Rain Diet Box? Is de sticker ‘eerste gebruik’ nog intact?
  • Kan de consulent vlot antwoorden op mijn 101 kritische vragen?
6. Is begeleiding strikt noodzakelijk?

Je bent een vrij mens. De RainPharma producten zijn vrij te koop. Echter, tijdens The Rain Diet zijn er strikte spelregels. En ondanks die strikte spelregels kan het toch zijn dat je niet goed afvalt. Er is dan iemand nodig die de reden opspoort en je elke keer weer op het goede spoor zet. Wij weten uit ondervinding dat wie solo slim speelt, waarschijnlijk bedrogen uitkomt.

7. Is het een goed dieet?

Het is waarschijnlijk weinig geloofwaardig als RainPharma zelf beweert dat ze het beste dieet ter wereld aanbieden. Toch denken we daar zo over. Het is in de strikte zin geen proteïnedieet, geen koolhydraatvrij dieet, geen crashdieet,… maar een goede mix van klassieke diëtiek en nieuwe inzichten. Tegelijkertijd is de eerste periode van het dieet erg motiverend door het relatief snelle gewichtsverlies. Het RainPharma dieet heeft dus zowel de degelijkheid op lange termijn als de aantrekkelijke snelle start.

8. Kan ik niet gewoon gaan sporten of op mijn voeding letten?

Ja, natuurlijk. Sporten en op je voeding letten zijn de twee basisprincipes om je gewicht te controleren. Daar is iedereen het over eens. Maar wat als je enkele kilo’s teveel hebt? Veel mensen grijpen naar dieetrepen, sapjeskuren of light producten om snel van die ongezonde kilo’s af te raken. Erg gezond is dat meestal niet en de kilo’s die je verliest, komen er weer dubbel bij. Het RainPharma dieet is niet de enige zaligmakende oplossing om af te slanken. Maar het is wel een degelijke en motiverende methode om opnieuw een gezond gewicht te bekomen.

9. Moet ik eerst mijn dokter raadplegen?

Wij kunnen je daar niet toe verplichten, maar beschouwen het wel als een must. Een bloedafname en consultatie bij je huisarts geeft jou en ons de zekerheid dat je in goede gezondheid bent, zowel fysiek als mentaal. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je dokter naar onze website doorverwijst, in het geval hij of zij het RainPharma dieet niet kent. Je dokter kan ons ook altijd raadplegen als hij of zij specifieke vragen heeft. Bovendien, indien je vooraf en tijdens het dieet enkele vergelijkende bloedanalyses hebt, kunnen jijzelf en je dokter er zich van vergewissen dat dit dieet inderdaad jouw gezondheid op lange termijn ten goede komt.

10. Bestaat er geen gemakkelijkere of ‘light’ versie van dit dieet?

Voor wie nog niet helemaal klaar is om voluit te gaan, hebben we het Smart Nutrition Project ontwikkeld. Het is een zeer eenvoudige en uiterst betaalbare versie van het originele Rain Diet onder het motto ‘elke inspanning voor een gezonder gewicht telt’. Deze methode is geschikt voor wie bijvoorbeeld twee of drie kilo wil vermageren, alvorens op vakantie te gaan. Wie voor deze methode kiest, moet alleen goed weten dat hij of zij niet The Rain Diet heeft gevolgd.

#mk-accordion-5addf42a1d274 .mk-accordion-pane{ background-color:#fff; }

10 MISVERSTANDEN WEERLEGD

1. Een dieet met eiwitten belast de nieren

Het lichaam verwerkt twintig tot dertig gram eiwitten per cyclus van drie uur. Wanneer we meer eiwitten innemen, worden deze uitgescheiden door de nieren. Eiwitten zijn erg grote moleculen, en het kost de nieren enorm veel moeite om deze uit te scheiden wanneer er een overschot is. Eénmalig kan dit geen kwaad, maar als dit herhaaldelijk gebeurt over een lange periode kan dit veel schade aanrichten. Veel proteïnediëten houden geen rekening met deze grens. Dieetproducten gebruiken zonder begeleiding kan ook dit gevolg hebben. Het RainPharma dieet houdt zich echter aan de maximumgrens van twintig gram eiwitten per RainPharma shake, om de drie uur. Voldoende om de spiermassa volledig te beschermen en een overbelasting voor de nieren te voorkomen. Het RainPharma dieet is minder belastend voor de nieren dan onze dagelijkse, Belgische voeding. Een steak van 250 gram (= 50 gram eiwitten) is geen uitzondering meer in onze Bourgondische levensstijl. Het RainPharma dieet is in dat opzicht geen proteïnedieet, maar een eiwitfrequent dieet.

2. Je leert niets over gezonde voeding

Een klassiek proteïnedieet richt zich vooral op snel afvallen. Door het eten van allerlei ‘valse’ voedingsproducten die absoluut niet thuishoren in een gezonde voeding, zoals pizza, kant-en-klare gerechten, koekjes en repen, zal je afvallen. Maar eens het gewenste gewicht bereikt, herval je vaak in oude, ongezonde gewoonten, waardoor je weer zal bijkomen. Het RainPharma dieet werkt daarom met een tweede én een derde periode, waarin je onder begeleiding van een getrainde consulent gaat aanleren wat gezonde voeding nu juist is. Je krijgt recepten, tips en trics mee naar huis; kortom de tools om een gezonde voeding in de praktijk toe te passen. Tijdens het RainPharma dieet leer je alles wat je moet weten om een gezonde en slanke toekomst tegemoet te gaan.

3. Na een streng dieet kom je des te sneller terug bij

Dit is absoluut waar. Na een streng dieet waarbij je weinig mag eten, gaat het lichaam leren om efficiënter met energie om te gaan. Wanneer je bij het bereiken van het nieuwe gewicht weer normale hoeveelheden gaat eten, zal je weer bijkomen. Dit is volstrekt normaal, zelfs al eet je supergezonde voeding na je dieet. Onder meer daarom kent het RainPharma dieet de verzilveringsperiode. Tijdens deze periode ga je heel stapsgewijs, over een periode van negen weken, weer over van dieetvoeding naar gezonde voeding. Dit heeft enkele voordelen. Enerzijds leer je stapsgewijs wat gezonde voeding is. Anderzijds krijgt het lichaam langzaam de kans terug te wennen aan meer energie, om zo gewichtstoename te vermijden. Dankzij de verzilvering kan je je nieuwe gewicht ook behouden.

4. Strenge diëten bevatten zo weinig energie dat ik veel spiermassa zal verliezen

Bijna elk dieet zorgt ervoor dat je ook spiermassa verliest. Het lichaam gaat namelijk energie halen uit zoveel mogelijk reserves in ons lichaam, waaronder de spieren. Om te vermijden dat dat gebeurt, zijn er de RainPharma shakes. Wie voldoende eiwitten eet, beschermt zijn spiermassa. De kunst bestaat erin om voldoende eiwitten op te nemen, zodat je spiermassa perfect beschermd is,  maar zeker niet teveel, zodat je nieren niet belast worden.

Hoe minder energie uit je spieren wordt gehaald, hoe meer energie er uit je vetmassa zal moeten komen. En dat zijn immers de ongezonde kilo’s die we willen kwijtraken!

5. Te weinig voedsel veroorzaakt ernstige vitaminetekorten

Dit is waar. Vaak is ons ‘normale’ voedingspatroon ook niet voldoende om aan de optimale dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen te raken. Waarom zou dit dan lukken met een dieet? Daarom worden tijdens het RainPharma dieet orthomoleculaire voedingssupplementen gebruikt, met als basis Daily Boost en Mighty Night. Zij vangen allereerst mogelijke vitamine- en mineralentekorten op, maar geven ook een boost aan huid, haar en nagels. We gaan echter verder dan dat. Het is bewezen dat afslanken op korte termijn ook ongezond kan zijn. Zo worden er bijvoorbeeld toxines opgeslagen in de vetmassa. Wanneer dit vet verbrandt, komen deze toxines vrij. Wanneer dit tegen een hoog tempo gebeurt, heeft ons lichaam meer dan ooit nood aan een duwtje in de rug. De supplementen van RainPharma werden onder meer ontwikkeld om het lichaam te helpen bij deze processen, zodat het afslanken ook op korte termijn gezond wordt en blijft. Dit is dan weer de reden waarom mensen na het RainPharma dieet makkelijker op gewicht blijven dan bijvoorbeeld bij een klassiek proteïnedieet.

6. Een dieet met vervangproducten is ongezond.

Dit is één van de hoofdredenen waarom RainPharma zich beperkt tot shakes in poedervorm. De dieetmarkt is een zeer levendige markt en tegenwoordig bestaat er  van elk voedingsmiddel een “light” of “dieet”-versie. Maar dieetproducten zijn vaak niet veel magerder dan het origineel en al zeker niet gezonder. Klassieke proteïnediëten spannen de kroon in de uitgebreidheid van hun assortiment. Deze producten zijn vaak verlaagd in koolhydraatgehalte en verrijkt met eiwitten. Wanneer je de voedingswaarde van een voedingsmiddel zo drastisch gaat veranderen, dien je allerlei stabilisatoren, kleur-, geur- en smaakstoffen toe te voegen om het product aantrekkelijk en smaakvol te houden. RainPharma gebruikt shakes, aangevuld met verse groenten en vers vlees, vis of eieren. Waarom een omelet in poedervorm maken als een verse omelet met verse tomaat, champignons en ui ook perfect in het dieet past? Bovendien hoeven wij geen bewaarmiddelen te gebruiken.

7. Je krijgt een tekort aan vezels, met constipatie tot gevolg.

De basis van bijvoorbeeld een proteïnedieet is het streng beperken van koolhydraten. Vezels zijn ook een vorm van (onverteerbare) koolhydraten, dus wanneer je koolhydraten beperkt, krijg je vaak ook te maken met een vezeltekort. Constipatie (verstopping) is daarom één van de vaakst voorkomende klachten bij een klassiek proteïnedieet. Bij het RainPharma dieet is het zo dat je vanaf dag één groenten mag (moet!) blijven eten, om zo de vezelinname op een natuurlijke manier te bewaren. Daarnaast gebruiken we ook het  Wonder Powder. Dit is een vezelpreparaat, specifiek gemaakt voor de goede bacteriën in onze darm. Doordat deze niet ondervoed geraken, kunnen zij de darmflora in balans houden en op die manier het stoelgangpatroon normaliseren. Niet alleen constipatie, maar ook diarree of andere darmklachten worden hiermee verholpen.

8. Snel afvallen is ongezond voor het lichaam.

Gewicht verliezen doet allerlei zaken met het lichaam: de bloeddruk normaliseert, de cholesterol- en bloedsuikerspiegel dalen, je voelt je fitter en je gewrichten worden minder belast. Op korte termijn worden er echter bepaalde processen in gang gezet die minder gezond zijn. Dit is zo bij elk dieet, maar bij “snelle diëten” gebeurt dit sneller en kan het zijn dat het lichaam moeite heeft om deze processen in juiste banen te leiden. Daarom worden er bij het RainPharma dieet méér dan enkel vitamines en vetverbranders gegeven als supplement. Elk supplement is samengesteld om je lichaam te helpen bij deze processen. High Tech AOX, bijvoorbeeld, helpt de toxines en vrije radicalen die vrijkomen uit de vetmassa te isoleren en af te voeren.

9. Eiwitrijke diëten zijn cholesterol- en vetrijk.

Er bestaan diëten waar je meerdere malen per dag natuurlijke eiwitbronnen eet: vlees, vis en eieren. Tot vijf keer per dag eet je een (relatief grote) portie van deze producten. Naast eiwitten bevatten zij ook echter veel kilocalorieën, (verzadigd) vet en cholesterol. Tijdens het RainPharma dieet wordt er gemiddeld eenmaal om de twee dagen een portie vlees, vis of eieren toegelaten. Daarnaast wordt er gewerkt met zuivere proteïnesupplementen. Deze zijn niet alleen cholesterolvrij, ze bevatten ook zeer weinig vet (waarvan minder dan 1 gram verzadigd vet). Daarnaast zijn ze ook gluten- en caseïnevrij, vrij van aspartaam, polyolen, kunstmatige geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen. Om nog maar te zwijgen over hormonen en resten van medicatie in vlees en vis.

10. Het metabolisme valt helemaal stil.

Niets (of zeer weinig) eten heeft inderdaad tot gevolg dat het metabolisme vertraagt, zodat je na een tijdje niet meer afvalt, ondanks dat je erg weinig eet. Tijdens het RainPharma dieet eet je vijf maal per dag. Daarnaast eet je elke dag twee ruime porties groenten. Dit komt gemiddeld overeen met meer dan 500 gram groenten, maar kan oplopen tot 2,5 kilo, afhankelijk van welke groenten je kiest. Regelmatig kleine porties eten is de sleutel tot het behouden van een goed werkend metabolisme. Tijdens het RainPharma dieet valt je metabolisme niet stil. Niet vergeten dat het ‘snelle afvallen’ maar een korte periode van ons dieet uitmaakt. Het dient gewoon om je een snelle en motiverende start te geven.

#mk-accordion-5addf42a22d61 .mk-accordion-pane{ background-color:#fff; }
.full-width-5addf42a1aa12 { min-height:380px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; background-color:#ebebeb; } #background-layer--5addf42a1aa12 { background-image:url(http://www.rainpharma.com/wp-content/uploads/item-rainpharma-09.jpg); background-position:center center; background-repeat:repeat; position: fixed;; } .full-width-5addf42a1aa12 .mk-video-color-mask{ background: rgba(255,255,255,0.01); /* Old browsers */ background: -moz-linear-gradient(top, rgba(255,255,255,0.01) 0%, #efefef 100%); /* FF3.6+ */ background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,rgba(255,255,255,0.01)), color-stop(100%,#efefef)); /* Chrome,Safari4+ */ background: -webkit-linear-gradient(top, rgba(255,255,255,0.01) 0%,#efefef 100%); /* Chrome10+,Safari5.1+ */ background: -o-linear-gradient(top, rgba(255,255,255,0.01) 0%,#efefef 100%); /* Opera 11.10+ */ background: -ms-linear-gradient(top, rgba(255,255,255,0.01) 0%,#efefef 100%); /* IE10+ */ background: linear-gradient(to bottom, rgba(255,255,255,0.01) 0%,#efefef 100%); /* W3C */ filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr="rgba(255,255,255,0.01)", endColorstr="#efefef",GradientType=0 ); /* IE6-8 */ } .full-width-5addf42a1aa12 .mk-fancy-title.pattern-style span, .full-width-5addf42a1aa12 .mk-blog-view-all { background-color: #ebebeb !important; }

SALES POINTS RAINPHARMA DIET

Antwerpen
Winkel Adres Plaats Tel
DJYM Dieet & Fitness Winkel Museumstraat 14A Antwerpen +32 (0)3 237 91 49
RainPharma Store Schrijnwerkerstraat 12 Antwerpen +32 (0)3 234 01 13
‘t Zenhuys Groeningenlei 68 Kontich +32 (0)3 458 55 15
Corporella Antwerpsesteenweg 208 Lier +32 (0)3 488 02 74
Huid & Bodyplan Schoorstraat 14 Hombeek +32 (0)15 65 86 26
Body2Balance Stationssteenweg 213 Nijlen (Kessel) +32 (0)477 700 007
Schoonheidssalon Aline Beukenbosstraat 29 Mol +32 (0)473 91 09 00
Oh! Lijf Averegtenlaan 41 Heist-op-den-Berg +32 (0)497 63 15 50
Schoonheidssalon Pretty Natural Hoog Heultje 38 Westerlo +32 (0)468 51 44 52
Woods Westerlo Grote Markt 14 Westerlo +32 (0)14 82 16 57
Instituut Merel Begijnestraat 14 Dessel +32 (0)472 42 84 50
L’Essentiel Broekmansstraat 120 Heist-op-den-Berg +32 (0)479 32 50 56
DG services and care Dennenlei 21 Schoten +32 (0)476 30 42 96
Apotheek Antverpia Statielei 22 Mortsel +32 (0)449 96 61
Apotheek Antverpia Sint Goriksplein 4 Edegem +32 (0)3 457 27 24
PharmaMarket Boechoutsesteenweg 13 Hove +32 (0)3 460 34 284
‘t AfslankHuys Oude Baan 137 Essen +32 (0)3 3 66 75 569
Apotheek Noorderlaan Noorderlaan 104H Ekeren +32 (0)3 541 38 63
The City Spa Appelmansstraat 6 Antwerpen +32 (0)3 233 69 79
Diëtiste Charlotte Peeters Hulstsestraat 41 Veerle-Laakdal +32 (0)499 24 24 77
Vlaams-Brabant
Winkel Adres Plaats Tel
Fit For You Mechelsesteenweg 763C Herent +32 (0)16 43 81 57
Body Centrum Brouwersstraat 5 Leuven +32 (0)16 22 07 95
Mo’ve Molenstraat 28 Scherpenheuvel +32 (0)477 42 67 56
Praktijk Van Geyseghem Pr. Kennedylaan 33 Vilvoorde +32 (0)477 30 68 18
Kokoro Kruisstraat 141 Everberg +32 (0)472 81 59 82
Pure Skincare Av. De Limburg Stirum(laan) 196 Wemmel +32 (0)476 65 66 67
Blue Lagoon Wellness Brusselstraat 231 Groot-Bijgaarden +32 (0)2 463 07 05
Farma De Bond nv Bondgenotenlaan 163 Leuven +32 (0)16 22 45 21
SkynCare – Instituut voor huidverbetering Lindenstraat 6 Keerbergen +32 (0)476 02 86 49
Limburg (BE)
Winkel Adres Plaats Tel
Fioralba Huid- en Figuurverbetering Gemeenteplein 6 Lummen +32 (0)483 32 21 50
Kinesiste Kelly Caubergs Vennestraat 10 Helchteren +32 (0)479 470 481
Nufit Hulsterweg 112 Tessenderlo +32 (0)496 62 57 89
Oost-Vlaanderen
Winkel Adres Plaats Tel
Body Lifestyle Boomgaardstraat 19 Aalter +32 (0)474 299 593
Beau Style Albertlaan 160 Ninove +32 (0)493 093 093
Silhouelle ‘s Gravenstraat 170 Nazareth +32 (0)476 926 477
Kinewel J. Schayckstraat 15 Gent +32 (0)9 245 25 14
Twins Zonnebloemstraat 26 Geraardsbergen +32 (0)473 30 61 12
FLOW (Sport & Afslankcoach) Groene Wandeling 63 Drongen +32 (0)479 61 28 66
Viva Va Vie Groeneweg 6 Ronse +32 (0)55 206 905
HUISApotheek Aalst Ledebaan 53 Aalst +32 (0)53 71 02 38
West-Vlaanderen
Winkel Adres Plaats Tel
Healthpoint A. Grosséstraat 25 Brugge +32 (0)476 398 424
Live4Love Lodewijk de Raetlaan 2 Izegem +32 (0)495 650 800
Dué Rumbeeksesteenweg 316 Roeselare +32 (0)477 87 38 13
Duinbergen Clinic Duinbergenlaan 33 Knokke-Heist +32 (0)50 53 06 40
Sain et Sauf Torhoutsestw. 241 St. Andries (Brugge) +32 (0)50 39 71 33
Kick Off Koningin Fabiolastraat 124 Gullegem +32 (0)493 14 02 00
Bodyslim – Bodyfit Louis verweestraat 5/01 Kortrijk +32 (0)470 44 52 21
Mani E Piedi Oostendestraat 26 Nieuwpoort +32 (0)473 73 42 98
De Praktijk Leenstraat 2 Knokke-Heist +32 (0)476 22 19 48
Flevoland
Winkel Adres Plaats Tel
Friesland
Winkel Adres Plaats Tel
Gelderland
Winkel Adres Plaats Tel
REMIMO Centrum voor Chinese Geneeswijzen Tramstraat 6 Doetinchem +31 (0)314 650017
Health Counseling Druten Kerkeland 9 L Druten +31 (0)314 87506796
Utrecht
Winkel Adres Plaats Tel
Viennée Beauté Naturelle | Pure Essentiel Arsenaal 9 Veenendaal +31 (0)610 07 59 95
Limburg (NL)
Winkel Adres Plaats Tel
Noord-Brabant
Winkel Adres Plaats Tel
Noord-Holland
Winkel Adres Plaats Tel
Overijssel
Winkel Adres Plaats Tel
Healthy Body Lounge Thorbeckegracht 40 Zwolle +31 (0)38 303 30 26
#mk-tabs-5addf42a28da9 .mk-tabs-tabs li.ui-tabs-active a, #mk-tabs-5addf42a28da9 .mk-tabs-panes, #mk-tabs-5addf42a28da9 .mk-fancy-title span{ background-color:#ffffff; }
.full-width-5addf42a272f0 { min-height:380px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; background-color:#ebebeb; } #background-layer--5addf42a272f0 { background-image:url(http://www.rainpharma.com/wp-content/uploads/item-rainpharma-11.jpg); background-position:center center; background-repeat:repeat; position: fixed;; } .full-width-5addf42a272f0 .mk-fancy-title.pattern-style span, .full-width-5addf42a272f0 .mk-blog-view-all { background-color: #ebebeb !important; }