RainPharma gift giving guide

Het is het seizoen van vreugde en geven, en we hebben de perfecte geschenkgids samengesteld om je feestelijke winkelervaring eenvoudig te maken. Of je nu winkelt voor de wellness liefhebber of de moeilijke cadeaugever, we hebben voor iedereen op je lijst iets!

massage o'clock

De ultieme massagebox voor de wellnessliefhebber! Deze box brengt de wellness-spa naar hun eigen huis, voor een onvergetelijke ervaring van rust. Transformeer hun ruimte in een toevluchtsoord van sereniteit met deze doordachte massagebox.

prijs: €89,95

bath bubbles

Warm water, natuurlijke verwenproducten en inspirerende geuren, een zacht muziekje of net zalige stilte… Deze badproductenbox creëert een oase van ontspanning en verfrissing.

prijs: €89,95

holiday wrapper (budgetvriendelijk!)

Een leuk cadeau voor echte beautylovers! In dit rode snoepje zitten drie gelaatsproducten in klein formaat. Welke dat zijn, is een verrassing.

prijs: €14,95

*Producten op de foto zijn indicatief, de inhoud verschilt per cadeautje.

Let's Face it

Verwen iemand met een stralende huid met onze gelaatsverzorgingsset als cadeau! Deze luxe set bevat zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten. Geef de gift van zelfzorg.

prijs: €99,95

Double cleansing

echte skincare lovers zijn verzot op de double cleansing methode. Het omvat twee stappen om grondig te reinigen: een olie reiniger en een water reiniger. Doe hun dit cadeau en ze zullen verstelt staan van jouw doordachte keuze.

prijs totaal: €77,9

Dedicated Face Wash: €39,95
Advanced Precleanser: €37,95


Niet iedereen is even gemakkelijk om een cadeau voor te kopen. Daarom is een cadeaubon ideaal. Het geven van een cadeaubon biedt flexibiliteit en zorgt ervoor dat ze keuzevrijheid hebben! Laat ze kiezen uit meer dan 300 producten.

 

 


Ontdek onze natuurlijke make-upcollectie, het perfecte geschenk voor zowel nieuwkomers als experts. Of ze nu streven naar een opvallende uitstraling of make-up zien als een subtiel accessoire, onze natuurlijke make-up is geschikt voor elke expressie. Verken de volledige collectie nu! 

TIP: ook de double cleansing methode is een super cadeau voor make-up liefhebbers. Het verwijdert make-up in een handomdraai.