collageen supplement RainPharma

onze formule RainPharma

Ons Anti-Aging Powder (A.A.P.) bevat 9 actieve stoffen die elk op hun manier een invloed kunnen hebben op de stevigheid en het algemene uitzicht van onze huid.

De doeltreffende A.A.P. formule bevat specifieke elementen, niet alleen het exclusieve eiwit collageen, maar ook hyaluronzuur, waardevolle vitamine C en mineralen zoals mangaan, koper, silicium en drie zwavelbronnen. Deze met zorg samengestelde ingrediënten zorgen voor de opbouw en het behoud van een mooie huid.

Bij RainPharma geloven we dat een mooie huid van binnenuit gecreëerd wordt. Anti-Aging Powder zorgt voor het behoud van stevigheid van de huid en heeft een natuurlijk anti-aging effect.

A.A.P. bevat 10 gram gehydrolyseerd viscollageen. Gehydrolyseerd betekent dat het collageen-eiwit geknipt werd tot kleinere deeltjes, wat de opname aanzienlijk bevordert. Onze dosis van 10 gram is een dosis die werkelijk bedoeld is om ook de huid te kunnen ondersteunen met extra collageen-eiwit bouwstenen.

Hyaluronzuur kan zeer veel water binden. Naast de aanvoer van de juiste bouwstenen, is het dus ook belangrijk om voldoende water te drinken voor een goede hydratatie van de huid.

MSM, glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat zijn drie zwavelbronnen. Zwavel is essentieel voor de zwavelverbindingen die we terugvinden bij de structuur van het collageen-eiwit.

Collageen & hyaluronzuur zijn twee stoffen die we graag extra willen aanvullen tijdens onze huidkuur. Koper speelt dan weer een rol in de goede pigmentatie van huid en haar. Vitamine C bevordert de normale werking van de huid.

Al deze natuurlijke krachtpatsers werden samengebracht in een poeder. We kozen deze keer niet voor een tablet omdat dit anti-verouderingspoeder zo hoog gedoseerd is dat je elke dag maar liefst 32 capsules zou moeten slikken om dezelfde dosis op te nemen. Een poeder oplossen in een glas water is dan een stuk makkelijker.

kan je lichaam collageen opnemen?

Crèmes met collageen smeren heeft geen zin. Je huid kan collageen immers niet opnemen. Maar je kan collageen wel innemen als supplement. In elk zakje a.a.p. zit maar liefst 10 gram collageen, dat dankzij een speciale enzymatische behandeling makkelijk wordt opgenomen in de dunne darm. Na 30 tot 60 minuten is de stof al zichtbaar in het bloed aanwezig, wat zorgt voor een hydroxyproline piek. 

aanbevolen aanvullingen op collageen

High Tech Aox is het paradepaardje onder de voedingssupplementen en bevat een uitzonderlijke combinatie van antioxidanten. 

Ultra Omega 3 bevat de omega 3-vetzuren EPA & DHA.

Wie collageen zegt, zegt vitamine C, de alleskunner onder de vitaminen. Super C Boost bevat gebufferde vitamine C met citrusflavonoïden. Vitamine C bevordert de normale collageenvorming en hierdoor ondersteunt het de normale werking van de huid, het kraakbeen, de botten en de tanden.