RainPharma make-up

Ik hou niet van make-up. Of dat dacht ik toch. Waar ik wel van hou? Van stralende mensen: een mooie huid, een vriendelijk gezicht met een sprekende glimlach en expressieve ogen. Wist ik veel dat die twee wél perfect kunnen samengaan. Het bewijs? Onze natuurlijke make-uplijn. 
Als we de natuurlijke schoonheid van mensen kunnen ondersteunen met onze innovaties, dan hou ik wél van make-up. Veel meer dan ik ooit had gedacht zelfs. Bio-ingenieur bij RainPharma Peter

Dat er make-up van RainPharma is, wil niet zeggen dat we minder aandacht moeten besteden aan het verzorgen van onze huid, integendeel. In de eerste pagina’s van deze brochure lichten we de RainPharma filosofie en aanpak nog eens toe. Het komt erop neer dat we altijd werken van binnen naar buiten: door je lichaam de juiste bouwstenen te geven, voel je je niet alleen energieker en fitter, maar gaat ook je huid weer stralen.
Maar ook een gezonde huid die perfect in balans is, kan al eens een vleugje make-up gebruiken. Om iets te verdoezelen bijvoorbeeld of net om haar natuurlijke schoonheid extra in de verf te zetten. Op pagina 9 vertellen we je waarom we na al die jaren een make-up- lijn creëerden en hoe deze nieuwe lijn perfect aansluit bij onze filosofie. We leggen ook uit waaraan goede make-up volgens ons moet voldoen. Kennis die we graag delen met jou, want op pagina’s 30 tot en met 31 leren we jou etiketten lezen.

make-up RainPharma

Nu je weet wat goede natuurlijke make-up is, is het hoog tijd om jou de onze voor te stellen. Op pagina’s 12 tot en met 21 ontdek je alle producten uit de make-uplijn die wij speciaal voor jou creëerden. En ook de namen van de producten en de tinten zijn niet willekeurig gekozen, maar sluiten aan bij onze leefwereld en die van onze fans.

We ontwikkelden deze make-uplijn zodat jij er creatief mee aan de slag kan gaan. Mij overtuigen van make-up mag dan niet meer nodig zijn, maar ik ben wél ongelooflijk benieuwd naar wat jij ervan vindt en hoe je de producten gebruikt.

 

RainPharma maakt natuurlijke producten, die geschikt zijn voor iedereen en die je mooi en gezond houden of maken, vanbinnen en vanbuiten. Je zou het kunnen onderverdelen in vier stapjes.

Stap 1 zijn de voedingssupplementen. RainPharma begon met een aantal voedingssupplementen en die vormen nog steeds de basis van al onze huidverzorgings- en voedings- programma’s. Ze zijn als het ware de wortel van een gezond en mooi lichaam.

In stap 2 volgen de eiwitshakes. Ze zorgen voor kracht en verstevigen de basis, zoals de stengel van een bloem. Alleen zo kan je verder bloeien.

Stap 3 is onze huidverzorgingslijn. Het gaat om alles wat je langs de buitenkant ziet. Dit zie je als allereerste en wil je daarom ook zo lang mogelijk bewaren en mooi houden. Onze producten ondersteunen je hierin, letterlijk van kop tot teen. Hier voegen we nu ook de make-uplijn aan toe.

Stap 4 is onze aromatherapielijn. Geuren zijn erg belangrijk en hebben een enorme invloed op je stemming. In onze collectie vind je daarom ook een uitgebreide lijn van essentiële oliën, Room Sprays en alles wat daar bijhoort

We kiezen heel bewust voor een holistische aanpak, van binnen naar buiten, om je zo goed mogelijk te voelen. Wanneer je je lichaam langs de binnenkant verzorgt, zal zich dat aan de buitenkant vertalen. Een gezond lichaam en een stralende huid starten van binnenuit.

 Net als voor onze andere producten, zijn alleen de allerbeste, meest pure ingrediënten en de meest effectieve samenstellingen goed genoeg. Hier stellen we jou heel trots een natuurlijke, minerale make-upcollectie voor waar we zelf helemaal achter staan. In de kwaliteit die je van RainPharma verwacht en in lijn met de waarden waar we al ruim 10 jaar voor staan. Een make-uplijn die je volledig kan vertrouwen, met de essentials om je mooie zelf nog meer in de verf te zetten.

Make-up RainPharma

Een gezonde huid heeft eigenlijk geen make-up nodig. Ze is het mooist in al haar puurheid. Maar soms wil je je natuurlijke schoonheid extra in de verf zetten. Je kaaklijn accentueren of je ogen nog meer laten spreken, een slapeloze nacht verhullen of een bijzonder slecht getimed puistje camoufleren.

EEN STERKE BASIS, VOOR IEDEREEN

Deze make-uplijn is 100% RainPharma. We houden het meest van een natuurlijke look. Voor wie jou aankijkt, is onze make-up amper zichtbaar. Onze innovatieve formules versmelten als het ware met je huid.

Net zoals toen we onze geliefde skincare lanceerden en onze voedingssupplementen op de markt brachten, doen we de dingen het liefst op onze eigen manier. Kritisch én een tikkeltje eigenwijs. Daarom kozen we heel bewust voor een kleine make-uplijn. In onze collectie vind je een handvol pure producten waarmee je zelf alle richtingen uit kan: een sterke basis voor iedereen.

make-up RainPharmaOnze natuurlijke make-up is de meest natuurlijke ooit. We hebben deze producten met veel liefde en zorg bedacht, samengesteld en ontwikkeld, met de allerbeste ingrediënten en met dankbaarheid en respect voor wat de natuur ons geeft. We hopen dat jij er net zo gek op bent als wij en kijken uit naar jouw creaties met onze producten. Dankzij de bijzondere formules kan je er trouwens best zuinig mee zijn. Je hebt slechts een beetje nodig voor een mooi resultaat.

Light me up - natural tinted moisturizer
natural moisturizer RainPharma

Jezelf graag zien, betekent jezelf aanvaarden zoals je bent. Met sterke en mindere kantjes. Door wat je mooi vindt extra te waarderen, wordt het makkelijker om wat je net iets minder vindt ook te accepteren. Je troeven uitspelen! En dat is precies wat Light Me Up doet. Onze getinte crème zet de natuurlijke schoonheid van je huid in de spotlights. Je ziet er schitterend uit en dat straal je letterlijk uit!

Light Me Up is een geweldige getinte crème die je huid hydrateert, verkwikt én perfectioneert zodat je er elke dag uitgeslapen uitziet. We ontwikkelden een bijzondere vegan formule. Die bleek in alle testen, dankzij de unieke samenstelling, van nature een SPF15 zonnefilter te bevatten die de huid extra beschermt tegen daglicht. Mooi meegenomen!

Dankzij een innovatief primer complex maakt Light Me Up rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar en verbetert de gladheid van je huid. De zijdezachte formule zorgt voor een instant levendige tint: de basis voor een stralende, gezonde look.

 

Light My Shadow - natural concealer
Bij RainPharma vinden we dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn. En daar horen ook schaduwkantjes bij. Voor ons gaan jezelf aanvaarden zoals je bent en elke dag de beste versie van jezelf willen zijn perfect samen. We helpen jou graag om de allerbeste en allermooiste versie van jezelf te worden en te blijven. Met Light My Shadow bijvoorbeeld, die de donkere plekjes in je gelaat oplicht.

natural concealer RainPharma

Light My Shadow is een concealer op basis van natuurlijke hars. Dit kleine flesje is jouw geheim voor een perfect gladde en heldere huid gedurende de hele dag.

Dankzij een innovatief primer complex worden rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar. Ook huidverkleuringen en oneffenheden worden gemaskeerd zodat de gladheid van je huid verbetert. En dan is er nog het zijdezachte gevoel van deze unieke formule.

 

All You Need - natural compact powder 
Wij maken de allerbeste make-up producten, maar hoe je ze gebruikt laten we helemaal aan jou over. En dat geldt al helemaal voor onze minerale poeders. Jij kent jezelf het best en je weet zelf het best welke plekjes je wilt oplichten of net wat donkerder wilt. Speel, experimenteer en combineer eindeloos. Jij bent de artiest, jouw huid vormt het canvas voor de mooiste naturelle look.

natural compact powder RainPharma

All You Need is een reeks van zijdezachte minerale poeders, beschikbaar in een brede waaier aan huidtinten en onmisbaar voor een natuurlijke make-up look. Gebruik deze veelzijdige multitaskers helemaal zoals jij het wilt: als basis voor een stralende gezonde teint, om een zonnige gloed te creëren of om je sterke trekken te accentueren. Wist je dat je deze poeders zelfs als oogschaduw kan gebruiken?

 

When Eyes Meet - natural black mascara
Onze ogen spreken een eigen taal. Oogcontact kan heel spannend en intiem zijn. Een korte blik uitwisselen met een onbekende of uren- lang in elkaars ogen verdrinken. Tegelijk is het ook iets symbolisch. We kijken elkaar in de ogen wanneer we iets beloven, als teken dat we oprecht en eerlijk zijn. En dan hebben we het nog niet over een speelse knipoog gehad. Een vleugje mascara opent je blik, voor nog meer spannende, intieme en oprechte momenten.

Natural Mascara RainPharma

When Eyes Meet is een longlasting mascara met multidimensional effect. De vegan formule bevat natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een rijke afwerking en kleur. Je kan kiezen tussen een speciaal borsteltje voor intens volume of eentje voor spectaculaire lengte. Hoe dan ook geeft deze mascara je in een oogwenk een onweerstaanbare blik.

We kozen voor voedzame plantaardige oliën die je wimpers verzorgen en versterken. Zo werkt cannabis sativa olie conditionerend en hydra- teert en versterkt het de elasticiteit van je wimpers. Ook aloë vera verhoogt de elasticiteit en het verzacht je wimpers. Natuurlijke waxen zorgen dan weer voor een betere hechting en hebben een verdikkend effect: goed voor vollere wimpers en extra volume.

Touch of Your Hands - professional brushes

make-up brushes RainPharma

Blend Kabuki Brush.
Deze borstel met een kort, dik handvat heeft veel dicht bij elkaar staande haartjes. Gebruik hem nadat je Light My Shadow (concealer) of Light Me Up (getinte crème met SPF) hebt aangebracht, om de formules te laten blenden met je gelaat.

Create Powder Brush.
Deze borstel met lang handvat en zachte haren is geschikt om All You Need poeder aan te brengen op het hele gelaat, voor een zachte en diffuse uitstraling.

Precise Contour Brush.
Deze borstel met schuin afgesneden haren is ideaal voor het fijnere werk. Breng All You Need poeder aan op het gelaat, exact waar jij het wil.

  

Make-up krijgt volgens ons iets te snel het label “natuurlijk” of “mineraal”. Wij willen liever net iets kritischer zijn, net zoals jij. Onze make-up is minstens 97% natuurlijk. Zodra er een verwerkingsproces aan te pas komt, is 100% natuurlijk namelijk niet realiseerbaar. En daarover zijn we 100% transparant. No-nonsense, zoals je dat van ons gewoon bent.

We gebruiken natuurlijke ingrediënten en we willen bovenal ook goede producten ontwikkelen en eerlijk met jou communiceren. We zijn bijzonder streng om maximaal natuurlijke producten te creëren. De ingrediënten op de volgende pagina’s horen volgens ons alvast niet thuis in natuurlijke make-up. Met trots hebben we ze kunnen verbannen.

Het RainPharma gelaatsritueel is jouw sleutel tot een stralende en schone huid die perfect in balans is. Start met de Let's Face It set en ontdek al jouw favorieten!

gelaatsverzorging Rainpharma

1. Elementary Toning Mist 100ml
water kan hard zijn voor je huid. Dit zuiverende water-zonder-water verzorgt je huid in alle zachtheid telkens wanneer ze in contact is gekomen met water. Verstuif deze mist rijkelijk over je gelaat na de reiniging en dep af met een watje of doekje. Je huid is nu klaar om je dag- of nachtverzorging aan te brengen. Ook heerlijk om te gebruiken na het scheren, om je make-up te fixeren of als opkikkertje in de loop van de dag.

2. Dedicated Face Wash 100 ml
Deze reiniger verwijdert wateroplosbare vuilrestjes alsof het niets is. Het zachte, plantaardige schuim komt van kokosnoten, reinigt intens en is tegelijk mild voor je huid. 
3. Liu's Magic Mini Sponge
Behoud de natuurlijke balans van je huid. Gebruik deze magische spons elke dag op je gezicht, samen met RainPharma's Dedicated Face Wash. Gebruik deze magische spons elke dag op je gezicht en lichaam, samen met RainPharma's plantaardige reinigingsgels. Het resultaat? Een grondig gereinigde huid die straalt van gezondheid. Een echte detox behandeling voor een gladde en stralende teint.
4. Charcoal Detox Mask 20 ml
Een stralende, gezonde teint begint bij een zorgvuldige reiniging. Dit zuiverende masker brengt de natuurlijke schoonheid van je huid weer naar boven. 
5. Brightening Face Scrub 20 ml 
Deze zachte scrub respecteert de complexe natuur van je huid. Dode huidcellen worden verwijderd zonder de huidbarrière aan te tasten. Je huid ziet er stralender en fijner uit en huidverstoppingen krijgen geen kans.
6. Faithful Face Guard 20 ml
Ben je klaar voor een revolutie in huidverzorging?
Wij bij RainPharma houden het graag eenvoudig. Deze verbluffende 4-in-1 formule is zowel serum, oogverzorging, dag- als nachtcrème.
7. Advanced Precleanser 50 ml
Deze reiniger op basis van olie trekt onzuiverheden aan als een magneet. Waterproof make-up, verontreinigende stoffen uit de lucht, restjes zonnecrème en overtollig talg maken geen enkele kans!
8. Herbruikbare wattenschijfjes
9. Haarband
10. Handdoekje