De bouwstenen van eiwitten zijn aminozuren. Ze worden onderverdeeld in essentiële en niet-essentiële aminozuren. De niet-essentiële kan ons lichaam zelf aanmaken, maar voor de essentiële aminozuren zijn we aangewezen op onze voeding. We krijgen ze binnen via vlees, vis en zuivel, maar ook via peulvruchten en granen. 

De samenstelling en de hoeveelheid essentiële aminozuren verschilt per eiwitbron. Om ervoor te zorgen dat ons lichaam op elk moment alle nodige bouwstoffen heeft, is het belangrijk om te kiezen voor eiwitten van goede kwaliteit en de inname ervan goed te spreiden doorheen de dag. Shakes kunnen daarbij een handig hulpmiddeltje zijn. 

De RainPharma shakes onderscheiden zich door hun zorgvuldige samenstelling. We gebruiken enkel de meest zuivere eiwitten en onze shakes bevatten geen gluten of caseïne, geen kunstmatige kleurstoffen en geen bewaarmiddelen. 

 

Je kan kiezen tussen 16 verschillende shakes in grote, economische verpakkingen. Omdat onze shakes eiwitrijke hulpmiddeltjes zijn, houden wij het meest van onze neutrale Golden Shake. Maar we weten dat een strikt voedingsprogramma volgen niet altijd makkelijk is en een lekkere smaak je kan helpen om het vol te houden. Daarom vind je in ons assortiment ook een brede waaier aan shakes met een smaakje. Ze worden gezoet met stevia of met een minimum aan zoetstoffen. Dat maakt onze shakes een handig bruggetje naar een gezonde levensstijl. Je kan één portie van elke smaak ontdekken in de Proef box.

 

RainPharma shakes zijn een makkelijke en gezonde manier om je dagelijkse eiwitopname te ondersteunen. Ze kunnen door iedereen om heel wat redenen en voor verschillende doeleinden ingezet worden.

VOOR SPORTERS

Ben jij een fanatieke sporter? Dan kunnen RainPharma shakes je prestaties ondersteunen. Onze shakes zijn rijk aan eiwitten die bijdragen tot de groei en het behoud van je spiermassa.

VOOR SENIOREN

Ben jij ouder dan 55? Onze eiwitbehoefte neemt toe op latere leeftijd. RainPharma shakes zijn een handig hulpmiddeltje om extra eiwitten in te nemen. Ze helpen je spiermassa te behouden en dragen bij tot de instandhouding van sterke botten.

VOOR EEN STRALENDE HUID

Wil jij een mooie huid? Eiwitten bestaan uit verschillende aminozuren die de bouwstenen zijn van onze cellen en dus ook van onze huid. Eén RainPharma shake levert ongeveer 20 gram eiwitten. Onze shakes kunnen daarom mee ingezet worden in een totaalprogramma dat bijdraagt tot een stralende huid.

ALS TUSSENDOORTJE

Vind je het moeilijk om te weerstaan aan suikerrijke of vette tussendoortjes? Probeer je ongezonde snacks eens te vervangen door een RainPharma shake.

ALS SNEL ONTBIJT

Vind je het moeilijk om tijd uit te trekken voor een gezond ontbijt? Een RainPharma shake kan een makkelijk en snel alternatief zijn. Al blijven we je aanmoedigen om tijd te nemen voor een volwaardig gezond ontbijt. Shakes zijn immers geen maaltijdvervangers.

VOOR VEGETARIËRS EN VEGANISTEN

Kies jij voor een (voornamelijk) plantaardig dieet? RainPharma shakes op basis van wei-proteïne zijn geschikt voor vegetariërs. Onze shakes met soja-, erwt- of rijstproteïne zijn zelfs vegan. Door ze te mengen met noten, pitten, zaden, vers fruit en een plantaardige drank bouw je een gezonde, evenwichtige maaltijd op.

ALS ONDERDEEL VAN DE RAINPHARMA BODY & SKIN PROGRAMS

RainPharma werkte twee voedingsprogramma’s met eiwit-shakes uit, op maat van jouw noden en doelen. Ga je voor een makkelijke manier om nieuwe gewoontes te creëren met het Smart Nutrition Project of gooi je het roer helemaal om met het Balance Program?

 

Met de RainPharma shaker maak jij makkelijk je favoriete shake klaar. Het is super eenvoudig: je vult de shaker met de aangegeven hoeveelheid water, doet het juiste aantal maatlepels poeder erbij, even goed shaken en klaar. Je kan je shakes lekker makkelijk uit de shaker drinken, maar uit een mooi glas smaken ze nog beter. Dankzij het handige poederreservoir, kan je ze ook meenemen naar kantoor of onderweg. Meet je portie poeder af in het reservoir en vul je beker met water. Mix de twee wanneer je klaar bent voor je shake!