Back

De Family Packs zijn terug

De Family Packs zijn grote verpakkingen van onze supplementen, die we slechts één keer per jaar uitbrengen. Met de Family Packs kom je meerdere maanden tot zelfs een jaar toe, afhankelijk van de dosering van het supplement. Bovendien zijn ze maar liefst 25% voordeliger dan de afzonderlijke doosjes! Ideaal om voordelig met de hele familie van onze supplementen te genieten of voor jezelf een voorraadje aan te leggen.  

Haal snel je favorieten in huis, want we brengen de Family Packs maar één keer per jaar uit.

Je ontdekt alle Family Packs bij een RainPharma winkelpunt in je buurt, waar onze coaches je zullen adviseren over welke supplementen een meerwaarde kunnen zijn in jouw leven. 

Extra hulp nodig bij je bestelling? bel ons op: +32 479 01 09 79 en dan zoeken wij samen uit welke family packs geschikt zijn voor jou!


 

De beschikbare supplementen in Family Pack verpakking

Daily Boost - multivitamine

Daily Boost bevat twaalf verschillende vitamines en zes soorten mineralen die orthomoleculair zijn samengesteld. De naam Daily Boost betekent letterlijk ‘dagelijks duwtje’. Met ‘boost’ verwijzen we dan ook naar de actieve ingrediënten in de formule die het energieleverend metabolisme ondersteunen zoals de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, biotine, B12, C en de mineralen jood, koper en magnesium. Vitamines zoals B2, B3, B5, B6, B9, B12 en C dragen samen met magnesium ook bij tot de vermindering van vermoeidheid.

Daily Boost bevat seleen en zink, die een rol spelen in het behoud van sterke nagels. Biotine, seleen en zink zijn op hun beurt goed voor het behoud van gezond haar. Aanvullend bevat Daily Boost vitamine A, B2, B3, biotine, en de mineralen jood en zink, die het behoud van een gezonde huid bevorderen, terwijl vitamine C de normale collageenvorming van de huid ondersteunt.

Daily Boost is geschikt voor diegene die kiest voor specifieke vitamines en mineralen ter aanvulling van het voedingspatroon. Daily Boost en Mighty Nine kan je beide zien als één compleet ochtend- en avondsupplement.

Mighty Nine - multimineraal

Mighty Nine is een verzameling van zes mineralen, twee vitamines en inositol. De naam verwijst dus naar de negen stoffen die in dit voedings- supplement zitten. Het is een aanvulling op Daily Boost en je kan beide eigenlijk zien als een compleet ochtend- en avondsupplement. Mineralen hebben heel uiteenlopende functies en taken in ons lichaam maar ze hebben één ding gemeenschappelijk: ze zijn onmisbaar voor de goede werking van het lichaam.

Om de volgende dag vol van energie te beginnen, bevat Mighty Nine calcium en mangaan, die het energie- leverend metabolisme ondersteunen. Daarnaast beschermt Mighty Nine je dankzij seleen, zink en vitamine D3, die het immuunsysteem ondersteunen. Mangaan en seleen beschermen ook je cellen tegen oxidatieve stress. Mighty Nine is een verzorging voor de huid, haar en nagels van binnenuit. Zink en seleen zijn goed voor het behoud van gezond haar en sterke nagels. Zink speelt eveneens een rol in het behoud van een gezonde huid. Het is met andere woorden de beste nachtcrème, die de huid er stralend laat uitzien.

Mighty Nine is een extra aanvulling op Daily Boost. Maar er zijn verschillende redenen waarom we deze in- grediënten in twee formules hebben onderverdeeld. Zo is het praktisch onmogelijk om alle voedingsstoffen in één tablet te krijgen. Het resultaat zou een heel groot tablet worden, wat natuurlijk niet gebruiksvriendelijk is. Verder bestaat er zoiets als “concurrentie-opname”. Dat wil zeggen dat als we calcium - uit Mighty Nine - en magnesium - uit Daily Boost - op hetzelfde moment zouden innemen, de kans groot is dat één van de twee minder goed opgenomen wordt. Ook kunnen sommige stoffen in Daily Boost ons een boost geven, zoals de vitamine C en B-vitamines. Die neem je dus best ‘s ochtends in. Na een lange dag kan het gewenst zijn om ’s avonds nog wat mineralen aan te vullen met Mighty Nine.

Delightful D-Fence - vitamine D

Delightful D-fence is het supplement met vitamine D3 en K2. Het is hooggedoseerd in vitamine D, dat een rol speelt in het normaal func- tioneren van het immuunsysteem. De formule bevat ook vitamine K. Vitamine K is een minder bekende vitamine, maar daarom niet minder belangrijk voor je lichaam. Vitamine K kan ons lichaam deels zelf aanmaken in de darmen, maar we halen het ook uit bepaalde voedingsstoffen zoals zuivelproducten, eigeel en granen. Vitamine D en K dragen beide bij tot het behoud van sterke botten. Vitamine D speelt verder ook een rol bij het behoud van een goede werking van de spierfunctie.

High Tech AOX - antioxidanten

De AOX in de naam staat voor antioxidanten. De formule van High Tech AOX zit boordevol antioxidanten zoals vitamine C, E en seleen, die je cellen beschermen tegen oxidatieve stress. In High Tech AOX brengen we deze verschillende antioxidanten samen in één product. Zo verkrijgen we als het ware een superieure antioxidantformule.

Kort gezegd helpen antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren. In sommige omstandigheden kan ons lichaam wat hulp gebruiken om meer vrije radicalen te neutraliseren. Bij langdurig zonnebaden zonder de juiste bescherming, wanneer we onderhevig zijn aan oxidatieve stress door een drukke levensstijl of bij intensief sporten. In deze situaties kan je gebaat zijn bij extra antioxidanten.

Water Relax - magnesium en kalium

Water Relax is ons voedingssupplement dat maar liefst vijf vormen van magnesium bevat: magnesium malaat, magnesiumbisglycinaat, magnesiumcitraat, magnesiumtauraat en magnesiumglycerofosfaat. Water Relax zit boordevol magnesium in de vorm van vijf organische magnesiumvormen.

We kozen bewust voor deze vijf organische magnesiumvormen, zodat de formule breed inzetbaar wordt. De taurine-, glycine- en glycerofos- faat magnesiumvormen zijn uitermate gewenst bij onze hersenfuncties waar magnesium bijdraagt aan de normale psychologische functie waaronder ons geheugen en concentratievermogen.

De malaat- en citraatvormen zijn dan volgens wetenschappelijk onderzoek weer meer gericht op de vermindering van vermoeidheid en de ondersteuning van de spierwerking. Daarnaast helpt de aanwezige kalium ook bij een goede spierwerking. Magnesium helpt ook bij het behoud van sterke botten en speelt een rol in de elektrolytenbalans.

Dry Energy - energie

L-carnitine is een belangrijk bestanddeel van Dry Energy. Op de ingrediëntenlijst zie je acetyl-L-carnitine staan. L-carnitine is de vorm die we vooral in onbewerkte voeding terugvinden, maar we voegden er nog een acetyl-groepje aan toe. RainPharma koos bewust voor deze goed opneembare vorm omdat die als zeer werkzaam wordt beschouwd. Dry Energy is eveneens rijk aan vitamine C. Zoals de naam van het supplement aangeeft, draagt die vitamine C bij tot een normaal energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid. Het lichaam kan hier zeker baat bij hebben, voornamelijk tijdens het sporten of afslanken. Vitamine C helpt niet enkel bij energie-ondersteuning, maar ook bij de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Dynamic Q10 - Q10

Dynamic Q10 is ons voedingssupplement dat 50 mg co-enzym Q10 bevat. Co-enzym Q10 maakt ons lichaam deels zelf aan, maar we nemen het ook in via voeding.

Tijdens het Balance Program ligt de focus op een gezonde, evenwichtige levensstijl en dat houdt voldoende lichaamsbeweging in. Door overmatig lichaamsvet te verbranden, krijgen we een idealer gewicht. Voldoende lichaamsbeweging en voldoende eiwitten eten, onder- steunen de spiermassa. Spieren bevatten veel meer mitochondriën dan vetmassa. In deze cellen moet er veel meer energie beschikbaar zijn, waardoor je er hogere concentraties van co-enzym Q10 kan vinden. L-carnitine, dat je terugvindt in Mood en Dry Energy, werkt nauw samen met co-enzym Q10.

Ultra Omega 3 - omega 3

Ultra Omega 3 bevat de essentiële omega 3-vetzuren EPA en DHA. In onze voeding zijn verschillende soorten vetten en oliën terug te vinden. Die bestaan uit een mengeling van verzadigde en onverzadigde vetzuren. Omega 3-vetzuren zijn meervoudig onverzadigde vetzuren. EPA en DHA zijn twee voorbeelden van vetzuren van dierlijke oorsprong. Deze vinden we vooral terug in vis en schaaldieren. Eén softgel Ultra Omega 3 bevat 1000 mg visolie met daarin 180 mg EPA en 120 mg DHA. EPA en DHA zijn goed voor de normale werking van het hart bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA. DHA (250 mg/ dag) draagt bij tot het behoud van de normale hersenfunctie en het normaal gezichtsvermogen.


Omega Zen - omega 3 en saffraan

Omega Zen is een voedingssupplement met omega 3-vetzuren waaraan we 30 mg saffraan hebben toegevoegd. Het bevat omega 3-visolie en een gestandaardiseerd saffraanextract. Zo combineren we de positieve eigenschappen van saffraan met de positieve eigenschappen van omega 3-vetzuren in één supplement. Saffraan draagt bij tot een emotioneel evenwicht, bevordert ontspanning en ondersteunt het behoud van een positieve gemoedstoestand. Kortom, we voelen ons zen.

Super C Boost - vitamine C

Super C Boost is een supplement dat, zoals de naam wel doet vermoeden, boordevol gebufferde vitamine C zit. Onze vorm is reeds gekoppeld aan een mineraal, wat de opname in het lichaam verhoogt. Met ‘boost’ verwijzen we naar de hoge dosis aan vitamine C, dat het energieleverend metabolisme ondersteunt en bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid. Het lichaam kan hier zeker baat bij hebben, voornamelijk tijdens het sporten of afslanken. Niet enkel als energieondersteuning, maar ook voor de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine C ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem tijdens en na zware lichamelijke inspanning. Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C.

Vitamine C helpt bij een normale psychologische functie, zoals leren, je geheugen en een goede gemoedstoestand. Bovendien bevordert vitamine C de normale collageenvorming en hierdoor ondersteunt het de normale werking van de huid, het kraakbeen, de botten en de tanden. Super C Boost zorgt op die manier voor het behoud van stevigheid van de huid en heeft een natuurlijk anti-aging effect.