- COO RainPharma 
Eric.

Ik geef het toe: “Wij Colombianen zijn een beetje ijdel en we besteden graag uitgebreid aandacht aan de verzorging van ons lichaam. Mijn doucheritueel is dan ook heilig voor mij.”

Toen ik (Eric) bij RainPharma aan de slag ging, leerde ik dat echte huidverbetering van binnenuitstart, maar ook dat onze huid als grootste orgaan bijzondere aandacht verdient. Badkamer-momentjes zijn pure quality time met jezelf: even helemaal tot rust komen, genieten van heerlijke geuren en zachte aanrakingen.

Onze Skin Washes vormen de basis van jouw doucheritueel. Ze onderscheiden zich van traditionele douchegels door hun geconcentreerde formules, waardoor ze zo zuinig zijn dat een fles van 500 ml ruim voldoende is om je een jaar lang elke dag te wassen. Op pagina 4 lees je er alles over. 1 fles, 1 pompje, 1 jaar. Ik doe mee. Jij ook?

Ze zijn bovendien niet alleen lief voor het milieu, maar ook voor je huid, want ze respecteren de natuurlijke zuurmantel van je huid. Je leest er meer over op p 8. Om de formules een heerlijk geurtje te geven, gebruiken we essentiële oliën. Puur natuur, zoals je dat van RainPharma gewend bent.

Naast de bekende Skin Washes vind je in de RainPharma collectie nog heel wat andere producten die je in bad of onder de douche gebruikt. Van een natuurlijke shampoo voor glanzende lokken tot onze publiekslieveling After Oil om je douche af te sluiten met de zachtste huid ooit. Je ontdekt ze allemaal op pagina 13. Met de producten op pagina 14 leg je vervolgens je huid en haar extra in de watten, van een rijke lichaamsolie met sensuele geur tot een professionele massageolie.

Je merkt het al: RainPharma staat voor verzorging van kop tot teen en van A tot Z. Op pagina’s 16 tot 21 ontdek je alles om je voeten en handen extra in de watten te leggen met een bijzonder voeten- en handenritueel. Zelfs aan natuurlijke zonnebescherming hebben we gedacht. En omdat RainPharma er echt voor iedereen is, hebben we ook een collectie voor de allerkleinsten. Ontdek onze babylijn op pagina 22.

Ben jij net zo gek op RainPharma als ik? Op pagina’s 30 en 33 stellen we onze luxueuze Gift Sets met natuurlijke verwenproducten voor. Perfect om jouw enthousiasme te delen met vrienden en familie. Let’s Shower!

RainPharma Skin Washes bevatten enkel echte, werkzame ingrediënten en zijn super geconcentreerd. Water is geen sleutelingrediënt in de formule, dat wil zeggen dat het enige water dat erin zit, het water is dat wat van nature voorkomt in de ingrediënten. Want zeg nu zelf, waarom zouden we flesjes vullen met water als dat ook gewoon uit de kraan stroomt tijdens het douchen? 

Hierdoor heb jij minder flessen nodig en moeten wij minder flessen transporteren. Er belanden dus minder flessen in de recycle bak.

Met een fles Skin Wash van 500 ml kan je maar liefst 416 keer douchen. Je kan ze dus een jaar lang gebruiken. Probeer je zo nu en dan graag een nieuwe geur? Dan zijn onze kleine flesjes van 100 ml ideaal. 

Onze flesjes Skin Wash van 100 ml mogen dan wel mee in de handbagage, maar ze omschrijven als ‘travel size’ doet deze flesjes oneer aan. Tenzij je natuurlijk heel erg lang op reis gaat. Met een flesje van 100 ml kan je maar liefst 83 keer douchen!

orange skin washes RainPharma

Hoe kan dat? Wel, dankzij de geconcentreerde formule heb je maar één druppel Skin Wash nodig om je handen te wassen en maar één pompje om een volwassen lichaam te wassen. Een flesje van 100 ml komt overeen met 1 liter van een klassieke douchegel. Een fles van 500 ml komt overeen met 5 liter. 

Onze Skin Washes zijn natuurlijk en bevatten dus geen synthetische schuimmakers. Je zal merken dat de formule daardoor ook veel minder schuimt. Toch gek op schuim? Doe dan 1 pompje douchegel op Body Wonder Towel (Japanse wasdoek) of Liu’s Magic Sponge (konjac spons). Hiermee tover je 1 pompje douchegel om in een weelderige plantaar-dige schuimwolk.

 De flessen van onze Skin Washes kan je recycleren. Ze zijn gemaakt van PET, een van de best recycleerbare materialen. Doordat we onze formules niet aanlengenmet water, zijn ze zo zuinig in gebruik dat jij in principe elk jaar maar een recycleerbare fles in de PMD-zak gooit. En die krijgt vervolgens een nieuw leven.


TEAM SPONS
Liu’s  Magic  Sponge  is  een  extreem  zachte  konjac  spons,  gemaakt  van  natuurlijk  materiaal.  Laat  je  spons  na  elke  wasbeurt  goed  drogen  (leg  ze  bijvoorbeeld  op  de  verwarming),  want  anders  brokkelt  de  spons  af.  Na  het  wassen  is  het  voldoende  om  de  spons  met  water  te  spoelen en er licht in te knijpen, wring ze zeker niet uit. Vervang je spons om de twee of drie maanden.

Wist  je  dat  we  ook  een  lavendel  konjac  spons  hebben?  Speciaal  voor  de  allerkleinsten  is  er  Baby  Sponge,  om  de  tere  huid  van  je  baby’tje te wassen. Doe één pompje Baby Wash & Shampoo op Baby Sponge om je kleintje van kop tot teen te wassen.

LIU'S MAGIC SPONGE RAINPHARMA

OF TEAM HANDDOEK?
De Body Wonder Towel is duurzaam en hygiënisch. De langwerpige wasdoek is gemaakt uit een stevige, sneldrogende stof. Omdat je slechts een beetje douche- gel nodig hebt, is de wasdoek extra economisch. Zijn er bij jou thuis meerdere mensen die dezelfde douche gebruiken? We hebben een zwarte en een paarse Body Wonder Towel. Zo kan je makkelijk zien welke van wie is!

body wonder towel RainPharma

RAINPHARMA

RainPharma Skin Washes zijn dus erg duurzaam en ze zijn ook erg lief voor je huid. Je huid is een orgaan, net als je hart. Op die huid leeft een hele zoo aan bacteriën. Sommige willen we daar wel hebben, andere niet. De goede bacteriën houden van een licht zure leefomgeving, maar door te douchen maken we onze huid minder zuur. Dat vinden de goede bacteriën lastig en de slechte bacteriën juist leuk. Aangezien we ons elke dag douchen, is het van belang dat we een douchegel gebruiken die zo respectvol mogelijk is voor de goede bacteriën op je huid. De RainPharma douchegels hebben een zuurtegraad van 5.5, net zoals jouw huid. Wanneer je een douchegel gebruikt die je huid minder zuur maakt, kan je last krijgen van droge plekjes of jeuk. Een crème of lotion kan tijdelijk helpen, maar zal de oorzaak niet aanpakken. Goede huidverzorging start dus met een goede douchegel, die je kan afwerken met een verzorgende olie of lotion.

EN DE PRIJS?
Elke fles Skin Wash heeft een andere prijs. Klinkt gek? Eigenlijk is het net heel logisch. Om onze Skin Washes hun heerlijke geur te geven, gebruiken we pure essentiële oliën. De prijs wordt bepaald door de gebruikte ingrediënten en is afhankelijk van hoe moeilijk of makkelijk het is om de nodige essentiële olie uit de plant, de bloemen of het kruid te halen.

De prijzen van onze Skin Washes schommelen tussen €9,95 en €79,95, afhankelijk van het formaat en de gebruikte essentiële olie. Daarnaast ontwikkelden we Skin Wash Rose, een exclusieve variant. Door de lage opbrengst van echte rozenolie en het arbeidsintensieve proces, heeft deze Skin Wash een prijskaartje van €999.

Toch is een luxueuze, natuurlijke en Belgische douchegel van RainPharma eigenlijk helemaal niet duurder dan die ‘goedkopere’ douchegel uit de supermarkt of parfumerie. Dankzij de geconcentreerde formules zijn onze Skin Washes super zuinig in gebruik. Kies je voor Skin Wash Orange? Voor slechts €3,33 per maand kan je een jaar lang elke dag douchen. Ook zo gek op de populairste Skin Wash Lemongrass? Je wast je een jaar lang voor €3,57 per maand.

skin wash RainPharma

Elke kamer verdient zijn Skin Wash
In onze Aromatherapy Essentials collectie vind je bijna 30 verschillende geuren Skin Washes. De gebruikte essentiële oliën, die de basis vormen voor de geur, hebben elk hun eigen werking en roepen een bepaalde sfeer of stemming op.

skin wash RainPharma

Elke kamer in je huis heeft een andere functie. Zorg daarom voor een aangepast geurtje Skin Wash in elke ruimte, om steeds in de juiste stemming te komen. Ga in de keuken bijvoorbeeld voor Black Pepper. Kies Anise voor je zomerbar met heerlijke aperitieven. In de badkamer vormen Orange en Lavender een perfect duo om ’s morgens vrolijk de dag te beginnen en ’s avonds in rust af te sluiten. Of kies Bonjour en Bonsoir voor luxueuze verwenmomenten. Evergreen Lemongrass is perfect voor de hele familie. De bloemige geuren van Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma passen volledig in het buitenhuis. Waar zet jij welke geur?

Je hele badkamer RainPharma

Geen plek zo intiem als de badkamer. Alle verhullende laagjes vallen hier weg. Je komt helemaal in contact met jezelf en met je gezinsleden of huisgenoten waarmee je de badkamer deelt. Hier begint en eindigt elke dag. Het is de plek waar je je naakte lichaam kan verzorgen, bewonderen en koesteren. Waar je dankbaar geniet van water en je wentelt in natuurlijke zachtheid.

Van natuurlijke douchegels over verkwikkende shampoo tot zachte huidverzorging. In ons gamma vind je alles om van jouw badkamer een luxe wellnessruimte te maken, met milde en efficiënte verzorgingsproducten.

De douche is de plek waar je jezelf elke dag van kop tot teen verwent met een puur wellnessmoment. Geniet van het warme water op je huid en laat je betoveren door onze natuurlijke producten en hun heerlijke geuren. Van Skin Washes aangepast aan jouw mood, ultiem ontspannend of energiek opbeurend, tot milde scrubs en huidolie om je huid nog zachter te maken.

SKIN WASH
Met onze natuurlijke Skin Washes zorg je ervoor dat ook je huid van je dagelijkse douche geniet. De plantaardige formule maakt je huid schoon zonder haar uit te drogen. Je hebt bovendien slechts één pompje nodig om je hele lichaam te wassen. Maak je keuze uit bijna 30 natuurlijke geuren, afhankelijk van je stemming. Heb je een extreem gevoelige huid? Kies dan voor Zero Tolerance Body Wash.

SKIN WASH DUO TRAY
Deze stijlvolle houten Skin Wash Duo Tray biedt plaats aan jouw twee favoriete Skin Washes van 500 ml. Zo staan ze altijd stijlvol voor je klaar. Maar je kan natuurlijk ook een fles Prebiotic Skin Lotion of Classic Hand & Body Lotion naast de Skin Wash plaatsen en de Duo Tray naast de wastafel zetten.

PURE SHAMPOO
Deze natuurlijke shampoo is een weldaad voor alle haar-types. De geconcentreerde formule reinigt je haar en je hoofdhuid grondig en is tegelijk verzorgend. De frisse geur is afkomstig van een kostbare mix van 20 verschillende essentiële oliën.

GLOWING SUGAR CANE SCRUB
Met één van onze natuurlijke scrubs zorg je op milde wijze voor een zachte, gladde en verzorgde huid. Glowing Sugar Cane Scrub maakt je huid glad en geeft een balsemend effect. Neem je tijd en masseer je huid grondig met deze scrub. Moet het toch wat sneller gaan? Classic Shower Scrub reinigt en scrubt je huid tegelijkertijd. Een schone en zachte huid in een handomdraai. Voor de meest gevoelige huid is er Zero Tolerance Body Polish, een super milde scrub die je huid zijdezacht maakt.

CLASSIC AFTER OIL
SUPERIOR AFTER OIL
BONJOUR AFTER OIL
Jezelf in de watten leggen en toch tijd winnen? Het kan dankzij onze After Oils! Deze plantaardige huidolie breng je aan op een natte huid en spoel je vervolgens kort af. Zo ben je meteen klaar om verder te gaan. Maak je keuze uit de Classic After Oil, neutrale Superior After Oil of de luxueuze Bonjour After Oil.

PRECIOUS BATH OIL
Deze plantaardige badolie is pure verwennerij voor je lichaam. Je huid wordt tegelijk gereinigd en intens gevoed. Meng enkele druppels essentiële olie onder deze badolie, naargelang je stemming of het gewenste aromatherapeutische effect.

Aan de wastafel begint en eindigt elke dag. Het is een moment voor en met jezelf. Terwijl je voor de spiegel staat, is er tijd om even stil te staan: wat brengt de nieuwe dag en wat maakte de voorbije dag bijzonder? Met de juiste verzorgingsproducten voor je lichaam start je de dag in schoonheid en sluit je hem ook zo weer af. 

PREBIOTIC SKIN LOTION
Prebiotic Skin Lotion is het summum van plantaardige huidverzorging. Enkel de allerbeste ingrediënten waren goed genoeg om tot deze kostbare formule te komen. Dit zorgde voor een lotion die de huid verzorgt, beschermt, kalmeert en ze tegelijk zijdezacht maakt.

SACRED SEVEN BODY REPAIR OIL
Met deze premium droge lichaamsolie trakteer je je huid op het allerbeste wat de natuur te bieden heeft. Een unieke mix van zeven kostbare plantaardige ingrediënten herstelt, verzacht en beschermt de huid.

CLASSIC HAND & BODY LOTION
Je huid dag na dag beschermen tegen weer en wind? De natuur helpt je een handje! Classic Hand & Body Lotion bevat een zorgvuldige mix van oliën en waxen uit planten, vruchten, noten en zaden die je huid diep voeden en haar natuurlijke balans herstellen. De aangename, lichte textuur zorgt ervoor dat deze lichaamsmelk makkelijk uitsmeert en niet kleeft.

ZERO TOLERANCE BODY CREAM
Zero Tolerance Body Cream is een unieke, verzorgende lotion voor de meest gevoelige huid die helemaal niets kan verdragen. Breng de crème aan op een droge of lichtvochtige huid en masseer helemaal in. Deze lichaamscrème is met stip de meest milde en zuivere ooit.

AUTHENTIC CONDITIONER
Na een heerlijke natuurlijke wasbeurt met Pure Shampoo, zorgt Authentic Conditioner voor de finishing touch. Authentic Conditioner is een verzorgende leave-in formule en moet dus niet uitgespoeld worden. Ze maakt je haar makkelijk doorkambaar na het wassen en doet het zachter aanvoelen, maar geeft je lokken ook meer volume en een gezonde glans.

FRESHEN UP
Deze natuurlijke deodorant houdt je oksels de hele dag fris en verzorgt de gevoelige huid van je oksels. Actieve bestanddelen bestrijden de geurtjes door de slechte bacteriën aan te pakken, zonder de poriën te verstoppen. Tegelijk worden de goede bacteriën ondersteund zodat de natuurlijke zuurmantel van je huid behouden blijft. Zo ben je altijd zeker van frisse en gezonde oksels zonder zweetgeurtjes.

PROFESSIONAL MASSAGE OIL
Het toppunt van ontspanning? Een heerlijke massage. Deze rijke olie ontspant en is tegelijk een luxe verzorging voor je huid. De keuze van de geur laten we aan jou over. Voeg enkele druppels essentiële olie naar keuze toe. Klaar! Maak je keuze op basis van je stemming of het gewenste effect.

Ben jij fier op je voeten? Of aarzel je eerder om je schoenen uit te doen? Onze voeten brengen ons dag in, dag uit overal naartoe. Toch geven we ze niet dezelfde zorg en aandacht als de rest van ons lichaam. We verstoppen ze in sokken en knellende schoenen, we vinden ze niet mooi of zelfs vies. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, dachten we bij RainPharma. Daarom ontwikkelden we een voetenritueel dat zowel doeltreffend als ontspannend is. Gedaan met onfrisse geurtjes en eelt, dankzij deze voetproducten kan je trots zijn op je voeten!

NEVER ENDING CIRCLE
Onze stijlvolle zwarte Never Ending Circle is een eyecatcher in elk interieur. Bovendien is hij van alle markten thuis: van een fruitschaal in de keuken tot een voetbad in de badkamer. En omdat hij zo groot is, kunnen zelfs de grootste voeten genieten van een voetbad in de Never Ending Circle. Plof lekker neer in de zetel en zet terwijl je favoriete film op. Zo geniet je van een echte wellnesservaring bij je thuis.

REVITALISING FOOT BATH OIL
Een voetbad met een scheutje voetbadolie is pure verwennerij voor je voeten. Deze verkwikkende voetbadolie ontgeurt en verfrist je voeten en maakt ze super zacht, dankzij de bijzondere formule met menthol-kristallen, cosmetische zuren en plantaardige oliën. 

HIGH PERFORMANCE FOOT FILE 
VOLCANIC PUMICE STONE
Naast gespecialiseerde voetverzorgingsproducten, ontwikkelde RainPharma een paar stijlvolle accessoires voor de ultieme pedicure-ervaring bij je thuis. High Performance Foot File is een premium voetvijl met een groot werkoppervlak. Volcanic Pumice Stone is een natuurlijke steen die mooi past in elke badkamer. Beiden zijn jouw beste vrienden om eelt van je voeten te verwijderen. 

CHARCOAL DETOX FOOT SCRUB
Deze pikzwarte scrub bevat zuiverende actieve kool, gladmakende scrubdeeltjes en cosmetische zuren. Masseer hem voldoende lang in op lichtvochtige voeten en geniet van heerlijk frisse en zachte voeten. 

SKIN WASH BODY WONDER TOWEL
Met een natuurlijke Skin Wash en de Body Wonder Towel was je de restjes Charcoal Detox Foot Scrub gemakkelijk van je voeten en geef je ze een extra scrubbeurt. Kies voor Peppermint voor frisse voeten, of Sage met zijn ontgeurende werking.

REFRESHING FOOT MASSAGE OIL
Het summum van ontspanning? Een voetmassage! Refreshing Foot Massage Oil is een verkwikkende en verzorgende massageolie. De mentholkristallen zorgen voor een relaxerend warmte/koude effect en werken ook prima tegen ongewenste geurtjes. Was de olie niet af, zodat de ingrediënten hun werk kunnen blijven doen.

REPAIR & PROTECT FOOT BALM
Deze intensief voedende voetbalsem werkt perfect om droge plekjes te verzachten en kloofjes te herstellen. Muntoliën ontgeuren en ontzwellen, waardoor je haast letterlijk op wolkjes loopt. Wedden dat je deze voetbalsem niet meer kan missen?

INTENSIVE RECOVERY WAX
INTENSIVE RECOVERY SOCKS
Intensive Recovery Wax is een intens voedende wax die gebarsten en beschadigde handen en voeten, al dan niet met kloven, helpt herstellen. De verzorgende formule bevat uitsluitend zeer werkzame actieve plantaardige ingrediënten die bijdragen tot een zachte en soepele huid en de huid beschermen tegen invloeden van buitenaf. Met de bijhorende Intensive Recovery Socks haal je alles uit deze magische formule. Deze bijzondere sokken zorgen ervoor dat de wax maximaal kan inwerken terwijl jij slaapt of rondloopt, zonder vlekken te maken op je lakens of op de vloer. De binnenkant is voorzien van een speciale gel die voorkomt dat de wax in de sokken trekt. De anti- slip noppen onderaan zorgen ervoor dat je niet uitglijdt wanneer je op kousenvoetjes rondloopt.

FRESHEN DOWN
Freshen Down is een superslimme en effectieve voetdeodorant die komaf maakt met zweetvoeten en de daarbij horende onaangename geurtjes. Zo ben je dag in dag uit, zomer en winter, zeker van frisse voeten!

Met deze natuurlijke handverzorging ben je zeker dat je handen zacht en verzorgd blijven.

INVIGORATING HAND POLISH
Neem je handen onder handen met deze premium verkwikkende scrubbende wasgel. De scrubdeeltjes uit jojoba maken je handen zacht, zonder ze te beschadigen. De geur van salie en rozemarijn werkt heerlijk stimulerend.

SOOTHING HAND BATH MILK
Met een heerlijk handbad geef je je handen een echte opkikker. Soothing Hand Bath Milk is een voedende handbadmelk voor verzorgde, comfortabele en mooie handen. Plantaardige oliën en versterkende vetzuren zorgen voor efficiënte en weldadige handverzorging.

CLEANSING HAND SMOOTHIE
Kunnen je handen wel een extraatje gebruiken? Trakteer ze op een verfrissende smoothie. Deze premium handreiniger uit oliën van o.a. wortels en sinaasappels masseer je in op je droge huid, daarna spoel je je handen goed af met water. De geur van salie en citroengras is bovendien heerlijk oppeppend.

INTENSIVE RECOVERY WAX
Deze intens voedende wax is ook geschikt voor droge, gebarsten of beschadigde handen. Warm een beetje op tussen je handen en smeer op de plekjes waar je het nodig acht. Laat een nachtje intrekken en sta ’s morgens op met comfortabel aanvoelende handen.

EXCEPTIONAL HAND & NAIL CREAM
Deze rijke plantaardige formule geef je handen en nagels alles wat ze nodig hebben. We selecteerden ingrediënten die je huid onmiddellijk en intens voeden en verzorgen. Bovendien voelen je handen niet vet aan, waardoor je meteen aan de slag kan gaan.

SKIN WASH
Goede handverzorging begint en eindigt met een goede handzeep. Onze Skin Washes respecteren de natuurlijke zuurmantel van je huid. Door de geconcentreerde formule heb je maar één druppeltje nodig om je handen te wassen. Je kan kiezen uit bijna 30 verschillende geuren. 

Babyverzorging

Niets is zo zacht als de huid van een baby. Maar dat zachte babyvelletje is ook heel gevoelig. Wist je dat de huid van een baby wel vijf keer dunner, en dus kwetsbaarder, is dan die van een volwassene? Het duurt een paar jaar vooraleer de huid van je baby een sterk immuunsysteem heeft opgebouwd. Door hun tere huidje niet aan te vallen met agressieve chemische stoffen zoals parfums, bewaarmiddelen, sulfaten en kleurstoffen geef je je baby de tijd om een gezonde en sterke huid te ontwikkelen. Onze babyproducten ruiken dus niet naar aardbeien of die typische poederachtige babygeurtjes. Die parfums zijn er enkel om onze eigen neus te plezieren. We gebruiken uitsluitend milde ingrediënten die de huid van je baby respecteren en beschermen.

BABY WASH & SHAMPOO
Dit is een milde wasgel om je baby van kop tot teen te wassen. De anti-prik formule zonder essentiële oliën of parfums verzorgt huid, hoofd en haar van baby’s en kinderen in alle zachtheid. Eén pompje is genoeg om je kleintje van kop tot teen in te zepen. 

BABY BATH MILK
Deze voedende melk verzekert een heerlijk badje. We kozen voor verzorgende oliën uit gezonde eetbare planten zoals romige avocado, frisse kokosnoot en superfood granaatappel om de huid van je baby soepel en zacht te houden en te beschermen tegen uitdroging.

BABY DAILY OIL
Dit is de ultieme dagelijkse verzorging voor je baby. Deze rijke olie verzacht en voedt de huid van je baby na een heerlijk badje. Jouw zachte aanrakingen stellen je kleintje gerust, de verzorgende olie zorgt voor de ultieme ontspanning. 

BABY SPONGE
Om de natuurlijke balans van het tere babyhuidje niet te verstoren en huidproblemen - zoals een droge huid en plekjes - te vermijden, is het belangrijk om milde verzorgingsproducten te gebruiken. De combinatie van deze natuurlijke spons, samen met de milde Baby Wash & Shampoo, reinigt de huid van je kindje zonder haar aan te vallen of uit te drogen. En het allerbeste? Baby Sponge creëert een heerlijke natuurlijke schuimwolk, voor nog meer badplezier!

 

Kies voor natuurlijke zonnebescherming

Met een Skin Wash en een van onze After Oils of lotions heb je de basis voor een gezonde, goed verzorgde huid in handen. Daarnaast is het belangrijk om je huid dagelijks te beschermen met een goede zonnebescherming. Natural Daylight Defence is een natuurlijke zonnecrème voor je lichaam en gelaat, met breedspectrum UVA- en UVB-bescherming met een volledig minerale UV-filter. Zo hou je je huid zo lang mogelijk gezond en jong.

Let’s Shower Deals

Er is geen mooiere manier om je dierbaren te laten weten dat je om hen geeft, dan hen een cadeautje te geven dat hen mooi en gezond houdt. In onze collectie vind je een heleboel gift sets. Ze zijn leuk om cadeau te geven én te krijgen. Welke kies jij?

BIG LOVE
Deze stijlvolle kokers met bevatten 1 liter flessen van onze favoriete Skin Washes Lemongrass, Eucalyptus en Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma. Met een Skin Wash van 1 liter heb je genoeg om een jaar met twee personen te douchen. Om elke douche af te sluiten met de beste verzorging, is er ook Big Love Classic After Oil

BATHROOM TREASURES
Met deze set maak je van iemands dagelijkse douche een zalig wellnessmomentje, dankzij Skin Wash Lemongrass, Classic After Oil en een scrubhandschoentje.

EVERY BODY HAPPY
Hier maak je elk lichaam gelukkig mee. In de doos zitten onze 2 populairste geuren Skin Washes, Lemongrass en Eucalyptus, die iedereen lekker vindt, met daarbij Liu’s Magic Sponge en Body Wonder Towel.

SINGING IN THE RAIN
Douchen met RainPharma is een hele ervaring.Ontdek Skin Wash Eucalyptus, Body Wonder Towel, Classic Shower Scrub en After Oil voor het lichaam, Pure Shampoo en Authentic Conditioner voor de haren en Brightening FaceScrub en Dedicated Face Wash voor het gelaat.

BATH BUBBLES
Bath Bubbles zorgt voor de ideale badervaring. Precious Bath Oil met Bonjour en Bonsoir Essential Oil, Creamy Hydra Mask, leuke accessoires, een Skin Wash Geranium en een Sacred Seven Body Repair Oil om af te sluiten.

MASSAGE O’CLOCK
Je vriendschap of relatie naar een hoger niveau tillen? Trakteer elkaar eens op een massage! Deze premium massageset combineert Professional Massage Oil met Lavender en Eucalyptus Essential Oil voor het lichaam, Refreshing Foot Massage Oil voor de voeten en Balming Face Polishvoor het gelaat. Enkele handige accessoires maken het geheel af.

ONE STEP AT A TIME
In One Step At A Time zit werkelijk álles om het RainPharma voetenritueel te doorlopen: Revitalising Foot Bath Oil voor een ontspannend voetbad, Charcoal Detox Foot Scrub, Skin Wash Pepperminten Body Wonder Towel voor zachte en frisse voeten, Refreshing Foot Massage Oil om te relaxen, en Intensive Recovery Wax, Repair & Protect Foot Balmen Freshen Down Foot Deo om af te sluiten. Drie accessoires zorgen voor extra mooie voeten,de Body Wonder Towel, een nagelknippertjeen Volcanic Pumice Stone.

WALKING ON CLOUDS
In Walking on Clouds vind je drie toppers om je voeten te ontgeuren, ontzwellen en ontspannen: Revitalising Foot Bath Oil, Charcoal Detox Foot Scrub en Repair & Protect Foot Balm.

IT’S IN YOUR HANDS
Met de premium verzorgingsproducten in deze handen-set maak jij komaf met droge, ruwe of verweerde handen: Soothing Hand Bath Milk om te ontspannen, Invigorating Hand Polish, Cleansing Hand Smoothieen Skin Wash Thyme om je handen schoon te maken, Intensive Recovery Wax en Exceptional Hand & Nail Cream om ze dagelijks te verzorgen. Een nagel-knippertje en -vijl zetten de kroon op het werk.

HEY BABY BOX
De Hey Baby box is een doos vol onvergetelijke geluksmomentjes, voor een jaar lang zorgen, spelen en genieten met je baby. Ontdek een exemplaar van de Hey Baby kalender met 52 speel- en knuffeltips waar je baby blij van wordt (en jij ook), Baby Bath Milk, Baby Wash & Shampoo en Baby Daily Oil.

PERFECT TEN SKIN WASH
In deze sets vind je 10 heerlijk geurende Skin Washes. Kies er telkens eentje uit dat bij je mood past: nu eens pittig en oppeppend, dan weer rustgevend en troostend. Maak je keuze uit de Original of de Advanced collectie.

SOFT FEET BOX
Met de Soft Feet Box heb je alles in huis om je voeten een echte opkikker te geven. Van Revitalising Foot Bath Oil, tot High Performance Foot File en Intensive Recovery Wax met Intensive Recovery Sock