Let's Treat it!

Ik kijk in de spiegel en mijn spiegelbeeld glimlacht gelukzalig terug: mijn favoriete me-time momentje zit er weer op. Dat je huid verzorgen meer is dan ’s morgens en ’s avonds snel een crème smeren, daarvan moet je mij niet overtuigen. Die vijf minuten aan de wastafel in de badkamer zijn voor mij het summum van selfcare: perfect om de dag energiek te beginnen of om heerlijk ontspannen de nacht in te gaan. - Nele, Apotheker bij RainPharma

Dat mijn producten ook écht doen wat ze beloven, maakt het alleen beter. Klinkt logisch, maar daar loopt het dus vaak fout. We gebruiken dan wel massaal producten die onze huid mooier, egaler, zachter en jonger beloven te maken, tegelijk kampen steeds meer mensen met een gevoelige huid of een ander huidprobleem. 

In de eerste plaats komt dat omdat we te veel en te vaak producten smeren die irriterende ingrediënten bevatten. Op pagina 7 vertellen we je daar meer over. Wij kiezen voluit voor natuurlijke ingrediënten, maar dan wel zonder aan efficiëntie in te boeten. 

Een ander probleem is dat veel producten gebaseerd zijn op water. Water is natuurlijk niet slecht voor je huid, maar het is wel zonde om te betalen voor iets dat gewoon uit de kraan komt. De RainPharma gelaatsproducten zijn geconcentreerde formules die niet op water gebaseerd zijn. Ze zijn zuinig in gebruik én zorgen voor het beste resultaat. Omdat je er minder van gebruikt, brengen ze minder verpakkingen en afval met zich mee.

Onze basislijn telt 6 producten. Je gebruikt ze in alfabetische volgorde: de eerste letter van de naam verklapt de plaats van het product in jouw gelaatsritueel. Je begint telkens met A en eindigt met F. In zes stappen tover je een stralende huid tevoorschijn die perfect in balans is. Je ontdekt ze allemaal op pagina’s 8 tot en met 19. Daarnaast zijn er verschillende aanvullingen om aan specifieke noden te beantwoorden, je huid te beschermen of haar nog meer te laten stralen. Die specials stellen we je voor vanaf pagina 20. 

Crèmes en lotions houden je huid mooi en soepel, maar ze kunnen geen nieuwe huid aanmaken. Echte huidverbetering start altijd van binnenuit. Je huid wordt immers gemaakt van wat jij eet en daarbij zijn eiwitten, mineralen en vitaminen essentieel. Vanaf pagina 37 lees je meer over onze holistische visie en leer je hoe je huidproblemen écht aanpakt. 

Het RainPharma gelaatsritueel brengt het beste van twee werelden samen: pure verwennerij en maximaal resultaat gaan hand in hand. Wil jij jouw huid weer écht laten stralen? Afspraak voor de badkamerspiegel voor een natuurlijk me-time moment met je huid. Let’s Treat it!

Draag zorg voor je bacteriën

Op elke vierkante centimeter van je huid vind je enorm veel bacteriën, waaronder heel wat verschillende soorten. De goede bacteriën waken over de gezondheid van je huid door de slechte bacteriën die de immuniteit verlagen aan te vallen. Probeer ze vooral niet kwijt te raken! Gelaatsreinigers of douchegels met irriterende detergenten en bewaarmiddelen kunnen het microbiële evenwicht van de huidflora grondig verstoren. Fruitzuurpeelings, vitamine A en agressieve scrubs doen daar nog een schepje bovenop. Zo dreigen de goede bacteriën het onderspit te delven. Infecties en allerlei andere narigheden zijn het gevolg, ook al lijkt je huid op het eerste zicht een oppepper te krijgen. Bij occasioneel gebruik zal de huidflora zich na verloop van tijd weer herstellen, maar het is beter om deze producten helemaal uit je verzorgingsritueel te bannen. Zo ben je heel wat huidproblemen te slim af. Producten van RainPharma vallen het natuurlijke evenwicht van de goede bacteriën op je huid niet aan. Dat bedoelen we dus wanneer we zeggen dat we producten ontwikkelen die de natuurlijke balans van je huid respecteren. Ben je klaar om de huidverzorgingsproducten van RainPharma te ontdekken?

Leer etiketten lezen
Deze ingrediënten horen volgens onze filosofie niet thuis in huidverzorging

STRIPPENDE SCHUIMMAKERS
Schuim geeft een aangenaam gevoel en wekt onterecht de indruk dat een product beter reinigt. Het is dus een overbodige feel good factor. Irriterende detergenten kunnen een enorme schuimwolk creëren, maar drogen de huid uit en verstoren haar zuurtegraad. De beschermingsmantel van de huid werkt daardoor minder goed en de huid wordt vatbaarder voor infecties en andere kwaaltjes. Een voorbeeld zijn sulfaten (meest voorkomende: sodium lauryl sulfate (SLS), sodium laureth sulfate (SLES)). Detergenten op basis van betaïne (zoals cocamidopropyl betain) zouden zachter zijn en hebben ook een goed schuimend vermogen, maar kunnen voor een overgevoeligheid zorgen. Wij kiezen voor cocoglucosiden omdat ze veel milder zijn, van natuurlijke oorsprong zijn én voldoende reinigen, zonder al te veel schuim te vormen. Hou je van veel schuim, gebruik dan de Liu’s Magic Sponge of de Body Wonder Towel.

Zo herken je ze op het etiket: sodium lauryl sulfate (SLS), sodium laureth sulfate (SLES), cocamidopropyl betain.

IRRITERENDE BEWAARMIDDELEN
Een cosmeticaproduct volledig vrij van bewaarmiddelen is zeldzaam, aangezien bewaarmiddelen essentieel zijn om het product te beschermen tegen contaminatie. Binnen deze ingrediënten categorie bestaan er grote verschillen in irritatie- en allergiepotentieel. Denk aan irriterende bewaarmiddelen zoals alcohol, phenoxyethanol, methylchloroiso-thiazolinone, formaldehyde, ... Bij RainPharma gebruiken we bewaarmiddelen van natuurlijke oorsprong, zoals extracten uit tarwe en basilicum.

Zo herken je ze op het etiket: alcohol, phenoxyethanol, methyl-chloroisothiazolinon, formaldehyde.

MENGSTOFFEN
Mengstoffen zijn cruciaal voor een stabiele formule. Synthetische vormen als polyethyleenglycol (PEG) en polysorbaten worden vaak gebruikt in de cosmetica-industrie, maar kunnen de huidbarrière verstoren. Wij kiezen voor natuurlijke alternatieven gemaakt uit suikermoleculen (sucrose stearate, sucrose palmitate). Daarnaast gebruiken we mengstoffen afkomstig uit plantaardige vetten (cetearyl alcohol).

Zo herken je ze op het etiket: PEG, PEG/PPG, laureth

HULPMIDDELEN
Acrylaten zijn een voorbeeld van synthetische hulpmiddelen die gebruikt worden om de textuur van een formule te verbeteren. Maar ze kunnen gevoeligheden en een onaangenaam huidgevoel veroorzaken. Als hulpmiddel gebruiken wij natuurlijke varianten opgebouwd uit suikers, zoals xanthaangom.

Zo herken je ze op het etiket: acrylates copolymer, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, carbomer

MINERALE OLIËN EN SILICONEN
Minerale oliën zijn goedkope ingrediënten uit de petroleumindustrie die vaak de basis vormen van verzorgingsproducten. Ze leggen een laagje op de huid en verstoppen zo de poriën. Siliconen en minerale oliën geven onmiddellijk de indruk van een mooie zachte huid, maar eigenlijk bevatten ze geen actieve bestanddelen die de huid daadwerkelijk verzorgen. Wij kiezen met plantaardige oliën voor een natuurlijk alternatief dat wél een verzorgend en voedend effect heeft op de huid.

Zo herken je ze: dimethicone, methicone, dimethiconol, paraffin, vaseline, petrolatum, paraffinum liquidum

PARFUM & KLEURSTOFFEN
Als mensen een product ‘testen’, ruiken ze er eerst aan. Jij ook? Maar parfum kan irriterend zijn en in combinatie met de zon zelfs bruine vlekjes veroorzaken. Onze producten danken hun geur uitsluitend aan zuivere essentiële oliën uit echte planten, kruiden en vruchten. Kleurstoffen herken je aan de afkorting CI. Als je dit ziet, let dan op dat de kleurstof niet gebruikt wordt om de indruk te wekken dat een bepaalde olie of boter aanwezig is.

Zo herken je ze: parfum, fragrance, CI (+ nummer)

Stap A

De dubbele reinigingsmethode is ons geheim voor een mooie en stralende huid. Door tweemaal per dag je gelaat in twee fases te reinigen, vermindert de kans op puistjes, mee-eters en onzuiverheden en krijgt je huid een instant gezonde gloed. Bovendien kunnen je verzorgende producten op een schone huid beter hun werk doen. Amazing Oil Cleanser is de eerste stap van je verzorgingsritueel. Deze plantaardige reiniger op oliebasis verwijdert make-up, overtollig talg, resten van zonnefilters en verontreinigende stoffen uit de lucht in een handomdraai. Avocado-, amandel- en jojoba-olie zorgen voor een grondige reiniging. Aloë vera verzorgt en kalmeert de huid. Citroenverbena verfrist en ontspant. 

Masseer Amazing Oil Cleanser goed in op een droog gelaat. Voeg wat water toe om de formule om te toveren in een reinigingsmelk en spoel grondig na.

EEN STAPJE VERDER
Gebruik je waterproof make-up of heb je een erg droge huid? Dan start je jouw verzorgingsritueel met Advanced Precleanser. Deze premium plantaardige gelaatsreiniger trekt onzuiverheden aan als een magneet. De uitzonderlijke formule op basis van kost-bare oliën reinigt zelfs de meest gevoelige huid zonder uit te drogen of de natuurlijke balans te verstoren.

STAP B

Brightening Face Scrub is een milde gezichtsscrub die dode huidcellen verwijdert zonder de huidbarrière aan te tasten. Zo krijgen huidverstoppingen geen kans en ziet je huid er instant stralend en jonger uit. Het geheim van deze scrub zijn de zachte oliebolletjes uit jojoba die je huid voorzichtig glad maken. Oliën uit amandelen en druivenpitten verzachten en versoepelen. Korenbloem zuivert, verkoelt en kalmeert. 

Masseer Brightening Face Scrub met draaiende bewegingen op een vochtig gelaat en spoel goed na.

EEN STAPJE VERDER
Voor een echt perzikhuidje kan je één of twee keer per maand Balming Face Polish gebruiken. Deze plantaardige formule combineert gladmakende en verzachtende plantaardige oliën met een mix van geurige essentiële oliën. Je geniet van een luxueus verwenmomentje én van een gezonde en streelzachte huid. Een groot onderhoud, maar dan in alle zachtheid.

STAP C

Heeft je huid nood aan een detox? Of heb je last van een onzuivere, vette huid? Charcoal Detox Mask combineert de allerbeste, zuiverende ingrediënten uit de natuur met plantaardige kalmerende extracten die je huid helpen herstellen. Actieve kool en vulkanische as geven dit masker zijn fotogenieke pikzwarte kleur. Deel je een selfie met ons? Creamy Hydra Mask is een romig kleimasker boordevol natuurzuivere dorstlessers voor de droge huid. De zachte geur en de mooie gladde textuur dankt dit masker aan monoi, een geurige olie uit Tahiti op basis van witte tiare-bloemen en kokosolie. Een pure weldaad wanneer je huid droog en trekkerig aanvoelt

Breng wekelijks een laagje aan op een goed gereinigde huid. Laat het masker 10 tot 30 minuten inwerken. Doe dit minstens 1 keer per week, of zo vaak je zelf nodig vindt.

Stap D: tijd voor deel twee van je dubbele reiniging

Dedicated Face Wash verwijdert alle wateroplosbare vuilrestjes. De formule op basis van zuiver bloemen- water reinigt intens en is tegelijk lief voor je huid. Je hebt dus geen trekkerig gevoel. Wedden dat je het verschil meteen voelt? Citroenverbena verfrist en ontspant de huid. Verfrissende citrusoliën versterken en verkwikken. Calendula werkt zuiverend en verzachtend maar ook wondhelend en jeukstillend. 

Masseer een kleine hoeveelheid op een vochtig gelaat met draaiende bewegingen. Laat lichtjes opschuimen en spoel goed af. Hou je van een vleugje magie en extra schuim? Gebruik Dedicated Face Wash dan met Liu’s Magic Sponge, een plantaardige spons die je huid extra doet stralen!

Stap E

Wist je dat water hard kan zijn voor je huid? Elementary Toning Mist kalmeert en ontspant je huid nadat ze in contact gekomen is met water en brengt de zuurtegraad van je huid weer in balans. Deze heerlijke plantaardige mist is een onmisbare stap in je reinigingsritueel en zorgt voor een gezonde gloed. Rozenwater tonifieert en ontspant de huid. Komkommer verkoelt en gefermenteerde maïs waakt over de vochtbalans.

Verstuif Elementary Toning Mist rijkelijk over je gelaat na de reiniging. Dep droog met een watje of tissue of laat aan de lucht opdrogen. Je huid is nu helemaal klaar om je dag- of nachtverzorging aan te brengen. Ook heerlijk om te gebruiken na het scheren, om je make-up te fixeren of gewoon als opkikkertje op een warme dag.

Stap F

Ben je klaar voor een revolutie in huidverzorging? Faithful Face Guard is een verbluffende 4-in-1 formule die zowel dag- en nachtcrème als serum en oogverzorging is. Een absolute bestseller die je tijd (en plaats in het badkamerkastje) bespaart. Het instant glamour effect krijg je er bovenop! Het sleutel-ingrediënt van deze zijdezachte formule is een extract uit rode alg dat je huid als een krachtig natuurlijk schild beschermt tegen oxidatieve schade (vrije radicalen) van buitenaf, ontstekingen, ongewenste bacteriën, roodheid en schade door straling van de zon. Daarnaast selecteerden we een hele rist aan kostbare ingrediënten met verzorgende, voedende, kalmerende en ontzwellende eigenschappen. De geurige mix van essentiële oliën en oranjebloesem maakt jouw verwenmomentje compleet.

Breng elke ochtend en avond een dun laagje aan op je gereinigde huid.

EEN STAPJE VERDER
Heb je last van puistjes, een onzuivere of een glimmende huid? Fantastic Purifying Matte Lotion (F1) is een verkwikkende dag- en nachtlotion die je huid intens zuivert en verzorgt. Instant effect én resultaat op lange termijn! Heb je een erg gevoelige huid die haast geen enkel product kan verdragen? Speciaal voor jou ontwikkelden we Friendly Silky Soothing Cream (F2), een milde dag- en nachtcrème die zelfs de meest gevoelige huid kan bekoren. Ben je gezegend met een normale tot licht droge huid? Dan is Fabulous Day & Night Moist (F3) jouw trouwe bond- genoot. Deze dag- en nachtverzorging is krachtig in zijn eenvoud en helpt je huid mooi, gezond en zacht te houden. Full-Force Moisturizing Balm (F4) is een echte dorstlesser voor de oudere of droge huid. Deze luxueuze dag- en nachtcrème herstelt en beschermt en laat je huid zijdezacht aanvoelen, zonder trekkerig gevoel.

Treatments natuurlijke krachtpatsers

Het RainPharma stappenplan van A tot F vormt de basis voor een schone en gezonde huid die perfect in balans is. Om specifieke huidproblemen aan te pakken, steken we een tandje bij met de 6 RainPharma Treatments. Dit zijn intensieve natuurlijke verzorgingen die je gedurende een bepaalde periode gebruikt naast het gewone stappenplan, als doelgerichte aanvulling op je dagelijks verzorgingsritueel. Tijdens je kuur breng je overdag de Flawless Day Fluid aan en ’s avonds de bij- horende Clearing Night Remedy. Samen zetten ze zich 24 uur per dag in voor een stralende huid.

De RainPharma Treatments gebruik je op een schone en droge huid, bij voorkeur in een kuur van minstens 28 tot 56 opeenvolgende dagen, of zo lang je zelf wil. Je start de dag met de Flawless Day Fluid aangepast aan jouw huid en eindigt met de bijhorende Clearing Night Remedy die je de hele nacht laat inwerken. Na je kuur kan je je huid zo nu en dan op een tussentijdse oppepper trakteren.

BYE BYE PUISTJES ONZUIVERHEDEN EN GLIMMEN
Flawless Day Fluid en Clearing Night Remedy zijn jouw bondgenoten in de strijd tegen een vette of onzuivere huid. Flawless Day Fluid is een all-in-one dagserum. Deze Fluid zuivert de huid, gaat overmatig glimmen tegen, vermindert roodheid, stimuleert de goede huidflora, helpt ongewenste bacteriën afweren, vermindert de kans op huidverkleuring door puistjes en helpt de huid herstellen. Dit alles zonder de huid uit te drogen. Clearing Night Remedy is de bijhorende all-in-one nachtverzorging. De Remedy werkt terwijl jij slaapt en zuivert de huid in de diepte. Slaapwel!

MAAK KOMAF MET JE DROGE HUID
Freshening Day Fluid en Comforting Night Remedy zijn een pure zegen voor wie last heeft van een droge huid. Freshening Day Fluid is een premium geurloos dagserum dat helpt om het ongemak van een droge huid weg te nemen op het huid- oppervlak. De doeltreffende formule is bijzonder rijk aan natuurlijke ingrediënten die inspelen op de NMF (Natural Moisturizing Factor) van de huid. Je kan dit zien als een natuurlijke huidbeschermer tegen uitdrogen. Comforting Night Remedy neemt het ’s nachts over en verzorgt jouw droge huid vanuit de diepte, dankzij sterk hydraterende extracten en boters. Hieraan voegden we bloemenwaters toe om de huid te verfrissen. Een dorstlesser van formaat!

DE ULTIEME FORMULES ANTI-AGING
Fine Day Fluid en Clever Night Remedy zijn een revolutie in huid- verzorging en laten je huid zijdezacht en jong aanvoelen. Fine Day Fluid is een premium gelaatsserum met een lichte textuur. Rozenwater en maar liefst tien essentiële oliën, waaronder exclusieve rozenolie, dragen allemaal hun steentje bij in de strijd tegen rimpels. Actieve ingrediënten verzachten rimpels en worden aangevuld met extracten die zorgen voor een optimale hydratatie en de strijd aangaan met oppervlakkige pigmentatie. Clever Night Remedy is de bijhorende all-in-one nacht-verzorging. Verjongingsoliën vormen de basis, aangevuld met ingrediënten die de rijpere huid ontspannen, rimpels verzachten, voor een ontspannen en uitgeslapen uitstraling zorgen en de huid een tijdelijk liftend effect geven. Natuurlijke schoonheid op elke leeftijd. Ben jij klaar voor het ultieme beauty-slaapje?

Mama heeft altijd gelijk: Broccoli is goed voor je

Broccoli staat bekend als een echte superfood. Maar wist je dat deze groene superheld ook je huid en je haar een boost geeft? Daarom creëerden we twee producten met broccoli in een glansrol: Charming Broccoli Seed Mask, een innovatief masker en Fascinating Broccoli Seed Oil, een verfijnde olie. Het ingrediënt dat beide formules een vleugje magie geeft, is broccolizaad. Dankzij een precieus ecologisch productieproces, zonder gebruik van hoge temperaturen of schadelijke solventen, bekomen we een verfijnde en hoog gezuiverde olie. Broccolizaadolie staat bekend om zijn uitstekende voedende eigenschappen en is rijk aan sulforafaan, een sterk antixodidant. De geur van sulforafaan is niet de meest verleidelijke, maar de uitzonderlijke krachten maken dit meer dan goed. Charming Broccoli Seed Mask en Fascinating Broccoli Seed Oil zuiveren, kalmeren, verzachten en voeden de huid en hebben een heilzaam effect na blootstelling aan de zon. Bovendien kan je beide producten ook op je haar gebruiken voor glanzende, niet pluizende lokken.

Breng één tot twee druppels Fascinating Broccoli Seed Oil aan op het gelaat als herstellend nachtserum, als SOS-kuur bij een droge huid of als extraatje samen met je gelaatscrème. Je kan Fascinating Broccoli Seed Oil ook gebruiken als verzorgende olie voor de nagelriemen, om pluizend haar tegen te gaan of om ruwe plekjes op het lichaam te verzachten.

Breng een- tot tweemaal per week Charming Broccoli Seed Mask met droge handen aan op een gereinigd, droog gelaat of op droge haren. Laat minstens 20 minuten inwerken. Spoel grondig af met water. Het masker reinigt en voedt je huid en haar. Afhankelijk van jouw voorkeur kan je achteraf shampoo en conditioner gebruiken.

SOS Barrier face repair rescue

Heb je een extreem gevoelige, reactieve of uitgedroogde huid? SOS Barrier Face Repair Rescue is jouw redder in nood. De watervrije formule van deze ultraherstellende gelaatslotion verbetert niet alleen het uitzicht van de huid, maar helpt ze ook herstellen en sterker worden. SOS Barrier Face Repair Rescue is een uitzonderlijke formule op basis van actieve kalmerende plantaardige ingrediënten De lotion helpt de complexe natuur van je huid een handje door de goede bacteriën te ondersteunen en een fluweelzacht beschermend laagje op de huid te leggen. Dit draagt bij tot het verminderen van de zichtbare tekenen van huidkwaaltjes en ondersteunt de huid om weerbaarder te worden tegen invloeden van buitenaf.

Breng elke ochtend en avond een dun laagje aan op een gereinigde huid, zolang je zelf nodig acht. Je kan dit ook als serum onder je dagelijkse verzorging (stap F) gebruiken.

Sunkissed het hele jaar door

We zien er allemaal beter uit met een licht gebruinde kleur. Helaas is een sunkissed glow in een grijs klimaat moeilijk te onderhouden en doet de zon onze huid meer kwaad dan goed. RainPharma to the rescue! Om jou het hele jaar door te laten stralen, met een egale en zonnige teint alsof je net uit vakantie komt, ontwikkelden we Stay Golden. Deze plantaardige lotion zit barstensvol prebiotische ingrediënten die de natuurlijke schoonheid en kracht van je huid versterken. Extracten uit frambozen werken in op de kleur van je huid. Resultaat? Je huid wordt rustig en je teint egaler, je huid voelt zijdezacht aan en je ziet er uitgerust en stralend uit. Makkelijk voor jou én fijn voor je huid, want die kan ademen. Ook ideaal voor mensen die liever geen make-up gebruiken.

Scrub het gelaat vooraf telkens met Brightening Face Scrub en reinig na met Dedicated Face Wash. Masseer Stay Golden vervolgens goed en gelijkmatig in over het hele gelaat en over je ruime gelaat en hals. Indien gewenst breng je daarna je RainPharma dag- of nachtverzorging aan. Het eerste resultaat zie je na 8 uur en bouw je vervolgens op door de lotion elke 8 uur opnieuw aan te brengen tot je gelaat de gewenste tint heeft (gemiddeld na 3 tot 5 applicaties). De kleur vervaagt na 3 tot 10 dagen.

Kiezen voor natuurlijke zonnebescherming

Natural Daylight Defence is ons antwoord om jou veilig te laten genieten van de zon. Deze natuurlijke zonnecrème voor lichaam en gelaat biedt een breedspectrum UVA- en UVB-bescherming met een volledig minerale UV-filter. We selecteerden de allerbeste plantaardige ingrediënten voor een zachte zomergeur, zonder toevoeging van parfums. De lichte formule smeert makkelijk uit en laat geen witte waas achter, voelt prettig aan en trekt snel in zonder vettig gevoel. Natural Daylight Defence houdt je huid gezond, jong en mooi. De formule is vegan maar ook veilig voor het zeeleven want de waterresistente formule tast de koraalriffen niet aan. Is het je al opgevallen dat we kozen voor ‘Daylight Defence’ en niet ‘sun protection’? Ook als het bewolkt of koud is, is het belangrijk om je huid te beschermen tegen daglicht. Zonnecrème is de belangrijkste stap om huidveroudering tegen te gaan in elk seizoen!

Breng Natural Daylight Defence dagelijks aan. Herhaal elke twee uur voor optimale bescherming, ook tijdens de wintermaanden.

Lip Care

Geen betere manier om te stralen, dan een mooie glimlach. Daarom ontwikkelden we twee fantastische lipverzorgingsproducten. De huid van onze lippen bevat geen talg- en zweetklieren en droogt daardoor makkelijker uit. Een goede lipverzorging is dus geen overbodige luxe. Moisturising Lip Guard is de ultieme dagelijkse verzorging. De plantaardige formule zorgt voor een beschermend en verzachtend laagje en maakt je lippen mooi en zijdezacht. Het zonnige aroma van sinaasappel tovert de breedste glimlach tevoorschijn. Hebben je beschadigde lippen nood aan een extraatje? Expert Lip Repair is een fluweelzachte geavanceerde luxeverzorging met honingachtige textuur die de lippen intens voedt en ze soepel en jong houdt. Het natuurlijke aroma van amandelen geeft de rijke formule een zachte en aangename geur en smaak.

Breng Moisturising Lip Guard voldoende aan op de lippen en herhaal regelmatig. Gebruik Expert Lip Repair op droge of beschadigde lippen. Draai zachtjes onderaan de pen om een beetje product omhoog te laten komen. Breng direct met de applicator een dun laagje aan op de lippen en herhaal regelmatig.

6 tips voor een stralende huid

  1. Je bent wat je eet

Echte huidverbetering start van binnenuit. De opperhuid - het buitenste laagje van de huid - is een actief en dynamisch orgaan dat ons beschermt tegen invloeden van buitenaf. Nieuwe cellen worden in de onderste laag aangemaakt en schuiven op naar de oppervlakte waar ze na verloop van tijd afsterven. Dit doorlopende proces van tot leven komen en afsterven vernieuwt onze huid eenmaal per maand volledig. Wat mooie etiketten en spectaculaire slogans ook mogen beloven: revitaliserende anti-aging crèmes en lotions hebben geen vat op de huidopbouw omdat ze de tekorten aan bepaalde voedingsstoffen in je lichaam niet oplossen. Cosmetica heeft een louter verzorgende functie. Daarom benadrukken wij steeds het enorme belang van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Je huid wordt immers gemaakt van wat jij eet.

  1. Water, de rest komt later

Probeer om een maand lang elke dag twee liter water te drinken en cafeïne, frisdrank en alcohol even te schrappen. Je huid zal er erg blij van worden en jij ongetwijfeld ook!

  1. Vitaminen en mineralen, jouw bouwstenen

Onze kwalitatieve orthomoleculaire voedingssupplementen zorgen ervoor dat je lichaam steeds over alle nodige bouwstenen beschikt. Daarom maken we dus al die “poedertjes” en “pilletjes”. Je huid wordt opgebouwd van binnenuit. Verzorgingsproducten zorgen voor een goede huidhygiëne, een verzorgde uitstraling en een aangenaam gevoel, maar ze kunnen je huid niet helpen opbouwen. Daarom hebben vitamines en mineralen in cosmetica helaas geen nut. Een gezonde levensstijl en gevarieerde voeding hebben wél een invloed op de opbouw van je huid. Daily Boost en Mighty Nine zijn de fundamenten van het RainPharma supplementenprogramma en de basis voor iedereen. Ze zijn als het ware je dag- en nachtcrème van binnenuit en bevatten alle vitamines en mineralen voor je huid, haar en nagels. Je kan deze supplementen aanvullen met andere producten, naargelang jouw persoonlijke wensen en noden. Denk zeker ook aan Ultra Omega 3, Super C Boost en High Tech AOX.

  1. Vezels à volonté

Groenten en fruit zitten boordevol vezels. Zet ze wat vaker op het menu en laat je adviseren door je RainPharma expert om dagelijks de juiste hoeveelheid vezels binnen te krijgen. De goede bacteriën in je darmen worden hier blij van en dat merk je meteen aan je huid.

  1. Eiwitten, de sleutel tot huidverbetering

Eiwitten zijn de belangrijkste bouwstenen van onze cellen en dus ook van onze huid. Het klinkt misschien niet sexy, maar ze vormen wel dé sleutel tot echte huid-verbetering en minder rimpels. Bij RainPharma willen we meer dan enkel producten verkopen. We willen je helpen om echte resultaten te bekomen. Je hoeft daarvoor niet meer eiwitten te eten, het volstaat om ze beter te spreiden. Eiwitten vind je in vlees en vis, maar ook in heel wat plantaardige voedingsmiddelen. RainPharma shakes zijn dus niet noodzakelijk, maar kunnen wel handig zijn (en ze zijn ook nog eens erg lekker). Bovendien zijn onze eiwitten van een bijzondere kwaliteit en darmvriendelijk. Het Smart Nutrition Project is een slim voedingsprogram- ma dat je huid laat stralen. Gezonde, onbewerkte voeding vormt de basis, in combinatie met de RainPharma shakes en supplementen. Alles wat je nodig hebt, vind je in de Smart Nutrition Box.

  1. Natuurlijke huidverzorging

Met de juiste huidverzorging kan je je huid langs de buitenkant verder ondersteunen. Onze gelaatslijn, die bestaat uit zes stapjes, begeleidt jou naar een mooie en stralende huid. Milde reinigers maken je huid schoon en voedende crèmes houden je huid mooi en soepel.

Anti-aging powder

A.A.P. is het pronkstuk uit onze collectie voedingssupplementen. De formule bevat 9 actieve stoffen die elk op hun manier een invloed kunnen hebben op de stevigheid en het algemene uitzicht van onze huid, waaronder collageen, hyaluronzuur en vitamine C. Het Anti-aging Powder is een evenwichtige en doeltreffende formule met specifiek geselecteerde ingrediënten voor de opbouw en het behouden van een mooie huid. A.A.P. bevat 10 gram gehydrolyseerd viscollageen. Gehydrolyseerd betekent dat het collageen-eiwit geknipt werd tot kleinere deeltjes wat de opname aanzienlijk bevordert. Je ziet heel veel supplementen met dosissen van 2, 4 of 6 gram collageen. Onze dosis van 10 gram is een dosis die werkelijk bedoeld is om ook de huid (die alles als laatste krijgt) te kunnen ondersteunen met extra collageen- eiwit bouwstenen. Hyaluronzuur kan zeer veel water binden en helpt zo het bindweefsel om minder samendrukbaar te worden. Voldoende water drinken voor een goede hydratatie van de huid is dus ook belangrijk naast de aanvoer van de juiste bouwstenen. MSM, glucosaminesulfaat en chondroïtinesulfaat zijn drie zwavelbronnen. Zwavel is essentieel voor de zwavel- verbindingen die we terugvinden in de structuur van het collageen-eiwit. Verder speelt glucosamine ook een rol in de synthese van hyaluronzuur. Collageen en hyaluronzuur zijn uiteraard 2 stoffen die we graag extra willen aanvullen tijdens onze huidkuur. Het mineraal silicium komt ook in grote hoeveelheden voor in ons lichaam en concentreert zich vooral in onze bindweefsels zoals in de huid, haar en nagels. Hierin speelt koper een rol bij het behoud van structureel bindweefsel in huid, haar en nagels. Tenslotte ondersteunt vitamine C de collageenvorming voor de normale werking van de huid, maar helpt het ook om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Ook mangaan en koper hebben deze anti-oxidatieve werking. Al deze ingrediënten werden samengebracht in een krach- tig poeder. Je gebruikt A.A.P. in een kuur van minimaal 28 dagen tot 6 maanden, of zolang je zelf wil, afhankelijk van het gewenste resultaat.

1 zakje per dag 1 uur vóór of 2 uur na de maaltijd, op te lossen in 250 ml water, gebruik de RainPharma shaker om het poeder makkelijker op te lossen, doe dit in een kuur van minstens 28 dagen tot 6 maand, of zo lang je zelf wil.

Let's Treat It deals

Om het jou gemakkelijk te maken, ontwikkelden we een aantal boxen waarin we onze favoriete gelaatsproducten verzamelden.

ABCDEF CLASSIC
Wil je meteen de hele abcdef gelaatskuur in huis halen? Deze box zet je voordelig op weg. Hierin vind je elke stap van je gelaatsverzorgingsritueel, van A tot F. Perfect voor wie graag voordelig kennismaakt met het gamma of voor long time lovers die weten wat ze willen. Met deze box bespaar je maar liefst 20% in vergelijking met de afzonderlijke prijzen.

LET'S FACE IT
In deze luxueuze giftset vind je 10 RainPharma toppers die de mooiste huid ooit tevoorschijn toveren. Eerst en vooral alle producten van het RainPharma gelaatsritueel om je huid in 6 stapjes (van A tot F) te reinigen én te verzorgen. Maar we stopten er ook 4 handige extraatjes in, van een haarband tot herbruikbare cotton pads. Alles om jezelf op een ontspannende én effectieve facial te trakteren en dat voor maar €99,95!

LET'S TREAT IT
In deze box vind je drie absolute publiekslievelingen, waaronder ons meest exclusieve gelaatsproduct Clever Night Remedy, een intensieve verzorging die zelfs door de pers werd bekroond met een Belgian Beauty Award. Deze drie topproducten scoor je dankzij deze box aan maar liefst 30% korting.

BETTER TOGETHER
Daily Boost en Mighty Nine zijn als het ware je dag- en nachtcrème van binnenuit. Met Better Together kan je deze twee toppers 30 dagen lang proberen en zelf ervaren wat onze orthomoleculaire voedingssupplementen voor jou kunnen betekenen. Een handig startpakketje voor één maand!

DUO STAY GOLDEN
Met Duo Stay Golden scoor je meteen een voordelige voorraad van deze bijzondere corrigerende huidlotion, want je krijgt 2 flesjes waarvan de tweede aan halve prijs!

SMART NUTRITION PROJECT BOX
Gezonde voeding, voldoende water en een goede nachtrust vormen de basis van een stralende huid, gepaard met voldoende eiwitten, vitaminen en mineralen. In de Smart Nutrition Box vind je alles om van start te gaan met je huidkuur van binnenuit aan 15% extra voordeel.