Back

Awards

Doorheen de jaren werden verschillende van onze producten bekroond door de pers en daar zijn wij uiteraard extreem trots op!  Hier geven we je een overzicht van de belangrijkste beauty awards die op onze kast staan te pronken:

 

In 2020 mochten we een Elle Belgium Beauty Award in ontvangst nemen voor onze Classic After Oil. 

Classic After Oil breng je aan onder de douche op een natte huid en spoel je vervolgens kort af. Droogdeppen, aankleden en je bent klaar. Je huid is soepel en zacht als satijn zonder vet aan te voelen. 


Ook in 2020 werd Clever Night Remedy op de Belgian Beauty Awards uitgeroepen tot favoriet van de redacties van Knack/ Le Vif Weekend, Feeling/GAEL, Flair NL/FR en Libelle/Femmes d'Aujourd'hui.


Clever Night Remedy is de ultieme anti-aging formule en een revolutie in cosmetica. Deze all-in-one nachtverzorging laat je huid al vanaf de eerste toepassing zijdezacht en jong aanvoelen.

 

In 2018 riepen de redacties van Feeling, Gael, Flair, Libelle en Femmes d’Aujourd’hui onze Pure Shampoo unaniem uit tot beste haarverzorgingsproduct. Een hele eer! Reden? Alle juryleden hadden deze shampoo in hun badkamer staan en waren er helemaal weg van!


Deze zuivere shampoo maakt je haar glanzend en zachter, maar zorgt ook voor meer volume en minder haaruitval. Dankzij de super geconcentreerde formule is deze shampoo erg zuinig in gebruik en heb je minder afval.

 
Ook in 2018 wonnen we de SenseSations Beauty Award voor beste Belgische product. Deze keer werd Prebiotic Skin Lotion bekroond. Het innovatieve karakter van deze volledig plantaardige formule wist de voltallige redactie te overtuigen. Prebiotic Skin Lotion respecteert de natuurlijke werking van de huid en het microbionoom: een veelbelovend onderzoeksdomein waarin RainPharma het voortouw neemt, aldus de jury.

Prebiotic Skin Lotion verzorgt, beschermt en kalmeert de huid door goede bacteriën te stimuleren en slechte af te remmen. Zo heeft Prebiotic Skin Lotion meteen ook een positief effect op eventuele ongewenste lichaamsgeurtjes. 


In 2017 was het Sacred Seven Body Repair Oil die in de prijzen viel en door de redacties van Weekend Knack en Weekend Le Vif aangeduid werd als beste lichaamsproduct.


Met deze premium droge lichaamsolie trakteer je je huid op het allerbeste wat de natuur te bieden heeft. Een unieke mix van zeven kostbare plantaardige ingrediënten voedt, verzacht en beschermt de huid.
Ook in 2017 werden onze Aromatherapy Essentials Skin Washes twee keer bekroond: niet alleen Feeling en Gael kozen ze als beste Belgische beautyproducten, ook de lezers en de professionele jury van Nina en Het Laatste Nieuws stemden massaal voor onze Skin Washes.


Flair riep in 2015 onze befaamde allround broccoli olie, een van onze meest iconische producten, uit tot beste beautyproduct.


Fascinating Broccoli Seed Oil is een verfijnde olie gemaakt van broccolizaad. Ze heeft een zuiverend en kalmerend effect op de huid en geeft je lokken een glamoureuze glans.