Back

Ontdek alle RainPharma shakes in de Shake It Up Box!

Heb jij soms weinig energie? Zou je je graag wat fitter voelen? Heb je een onzuivere huid? Of zoek je gewoon een lekker en gezond tussendoortje? Dan is dit jouw gouden kans!

De Shake It Up Box is dé manier om de RainPharma shakes uit te proberen en je favorieten te ontdekken. Naast onze 16 smaken in een praktisch portiezakje vind je in deze doos ook een handleiding met onder andere een scoreblad en handige shaker om je shakes klaar te maken. Zo kan je meteen aan de slag. 

De portiezakjes maken het extra gemakkelijk om de shakes waar en wanneer je maar wil klaar te maken. Ideaal als je eens een dag onderweg bent. Een zakje, wat water, even shaken en klaar! Super makkelijk én gezond.

De shakes zijn het perfecte gezonde tussendoortje, om weg te blijven van vette snacks. Ze zijn goed voor na het sporten, om het behoud van je spiermassa te ondersteunen, of om je eiwitbehoefte op punt te houden! Je lichaam en huid zullen je dankbaar zijn.

Op 19 mei ligt deze prachtige RainPharma Shake It Up box in jouw RainPharma winkelpunt, voor maar €14,80 extra, samen met het juni-nummer van Goed Gevoel. Zeker zijn van je exemplaar? Reserveer hem dan nu al via stores.rainpharma.com of download de brochure en mail hen rechtstreeks!

Goed Gevoel-redactrice Nathalie testte de shakes uit en was meteen fan!

In de box vind je een brede waaier aan smaken. Ben je gek op zoete en fruitige smaken? Of hou je meer van een frisse of een bittere toets? Misschien ben je verzot op chocolade? Of ben je een echte koffie-addict? We hebben voor ieder wat wils! 

Reserveer nu je exemplaar al via stores.rainpharma.com of download de brochure en mail hen rechtstreeks! Op 19 mei ligt hij voor jou klaar in je gekozen RainPharma winkelpunt.