Back

I Wonder

RainPharma bestaat 12 jaar en dat vieren we met 12000 nooit geziene limited edition i wonder sets. Voor €299 scoor jij niet minder dan 20 absolute RainPharma favorieten twv €750. Wil je helemaal zeker zijn? Natuurlijk. Bestel nu meteen jouw i wonder verrassingsdoos op stores.rainpharma.comLaat de i wonder box jou verwonderen op 28, 29 of 30 oktober in jouw RainPharma winkelpunt en ontdek heel wat extra verrassingen tijdens de i wonder days. Enkel voor topfans.

Met de i wonder box heb je alles in handen om je lichaam, huis en leven te transformeren, en te kiezen voor een natuurlijke aanpak. Dit wordt ongetwijfeld een wonderlijke ontdekking.

Klik hier en reserveer je i wonder verrassingsdoos!

Voorwaarden: De i wonder box kan gekocht worden tot en met 30.10.2021 en is enkel op te halen in fysieke RainPharma winkelpunten die deelnemen aan de i wonder days op 28, 29 en 30 oktober 2021 (zie stores.rainpharma.com). De i wonder box wordt enkel in zijn geheel verkocht voor €299. Geldig zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Als je reserveert via de store locator, worden je gegevens tot één maand na het event bewaard.