Back

RainPharma x Serax x Pascale Naessens bij jouw Feeling Magazine

Voor het eerst bundelden vier sterke Belgische merken hun krachten voor een unieke samenwerking: samen met Serax en Pascale Naessens ontwierpen we exclusief voor Feeling Magazine de Pure verwenbox. In de box vind je de nieuwste lancering die Pascale voor zowel Serax als voor ons ontwikkelde.  

Je vindt de Pure Verwenbox vanaf nu in jouw winkelpunt en online!

In de box vind je een exemplaar van de Pure Nature Natural Body Oil (100ml) die je huid voedt met de beste ingrediënten. Daarnaast staken we er het donkerblauwe designkommetje uit de Pure-servieslijn van Serax in.  

Samen maken ze jouw badkamerritueel helemaal af. Je vindt de box vanaf 21 maart voor maar €19.99 extra bij jouw Feeling Magazine. Zeker zijn van jouw exemplaar? Reserveer hem dan nu al bij een winkelpunt in je buurt via stores.rainpharma.com

Actievoorwaarden: Vanaf 21 maart tot 18 april kan je voor slechts €19,99 extra de Pure verwenbox (twv €53,50) aankopen bij het aprilnummer van Feeling (€6,20). De boxen met magazines liggen vanaf 21 maart 2023 in de winkels en de actie loopt tot 18 april 2023. De box kan enkel aan deze voordeelprijs van €19,99 gekocht worden samen met Feeling magazine (€6,20). Niet cumuleerbaar met andere acties. Als je via de store locator reserveert, worden je gegevens tot een maand na het event bewaard.