Back

Professionele RainPharma gelaatsverzorging

RainPharma gelaatsverzorging 

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging. Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en geniet nog dagenlang na!

Een RainPharma gelaatsverzorging is een zalig verwenmoment of een groot onderhoud voor je gelaat elke 4 tot 6 weken. Wil je nog beter resultaten? Kies dan voor een kuurformule van twee maanden. Acht weken lang geniet je elke week of elke twee weken van een andere intense gelaatsverzorging op maat. Dit combineer je met de nodige producten voor thuis en onze tips voor een gezonde voeding en levenswijze.

5 verschillende Skin Treatments

 

Boek nu!

Boek nu je kuur en oogst over twee maanden de complimentjes!
Via onze store locator vind je de centra in jouw buurt waar je een RainPharma gelaatsverzorging kan boeken of meer informatie kan krijgen.

filter al de RainPharma verkooppunten bij de store locator op 'professionele gelaatsverzorging (instituut)'. Hiermee verschijnen alle plaatsen waar een professionele gelaatsverzorging mogelijk is!