Back

Shopping Event

>>> Op Black Friday vindt het RainPharma Nationaal Shoppingevent opnieuw plaats. Meer dan 70 zelfstandige RainPharma verkooppunten doen mee! Kom op vrijdag 23 november de kerstsfeer opsnuiven, geniet van een gezond feestelijk drankje en laat je verrassen door exclusieve cadeautjes en kortingen.

>>>Het RainPharma Nationaal Shoppingevent is de ideale gelegenheid om je favorieten met korting te kopen en nieuwigheden extra voordelig te ontdekken. Je kan die dag maximaal zes producten aan een bijzonder interessante prijs aankopen. Start je kerstaankopen dit jaar op tijd of bereid je goede voornemens voor een fit en gezond 2019 alvast voor. Bovendien hebben wij mooie cadeautjes voor jou klaar liggen.

>>>Deze actie loopt alleen in de winkel en niet online. Alle producten uit het RainPharma gamma komen in aanmerking, ook promosets en limited editions. Om iedereen de kans te geven om langs te komen, zijn alle deelnemers die dag uitzonderlijk van 10u tot 22u doorlopend open (apotheken doen mee vanaf 9u tot 19u). Maak een verlanglijstje met jouw zes favoriete producten en stip de datum aan in je agenda, want deze uitzonderlijke kans wil je niet missen!

Lees hier de volledige brochure:

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook om op de hoogte blijven! Dit wil je echt niet missen. Deze actie is uitsluitend in fysieke winkels en niet online.