Back

Spring Shopping Day

Je kan jouw verlanglijstje nog doorsturen tot zaterdag 21 maart 21u.
Hoe? Stuur het door via deze link: stores.rainpharma.com/21maart


RainPharma en onze winkelpunten staan voor gezondheid van binnen naar buiten. Op momenten als deze wensen wij meer dan ooit een goede gezondheid aan iedereen. Het is helaas niet het moment om events met toeters en bellen te organiseren, maar die 21% korting op 21 maart pakken we jou niet af. Beloofd is beloofd! De teams in de RainPharma winkelpunten zijn super gemotiveerd om je op een veilige manier te helpen via een transportfirma met levering aan huis. Neem je telefoon en bel hen vanavond nog of ten laatste 21.03.2020 voor 21u. Ze vertellen je er alles over. Klik hier voor het winkelpunt in je buurt.
Tot gauw en hou je goed!

De beloofde verse basilicumlimonade, de sfeervolle muziek en een stevige knuffel sparen we graag tot deze zomer. Van die nieuwe Lemon geur kan je intussen al wel genieten bij het handen wassen.

Voorwaarden:
Enkel geldig op 21.03.2020, van 9u tot 21u, apotheken tot 19u. Enkel in fysieke winkels, niet online. Enkel in de deelnemende verkooppunten: stores.rainpharma.com/21maart. Je kan enkel van de korting genieten na aankoop van de linnenmand voor €5. Op alle RainPharma producten zolang de voorraad strekt in de winkelpunten. Niet cumuleerbaar met andere acties en/of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten.