Back

Summer Skin Festival 2022

Blote voeten in het gras of zand, warme zonnestralen op je huid en een verfrissend briesje door je haren. In de zomer genieten we volop van de natuur. Door elke dag voor de beste verzorging en bescherming te kiezen, kan ook je huid zorgeloos genieten van de zon en de buitenlucht. Thuis en op reis, RainPharma helpt jou om elke dag te stralen. Samen maken we er een mooie zomer van met ons Summer Skin Festival.

In juli en augustus verwennen we jou met leuke extraatjes bij aankoop van je favoriete RainPharma skincare producten. Voor elke 6 verschillende producten die jij uit de folder kiest, krijg jij deze limited edition RainPharma toilettas en Fascinating Broccoli Seed Oil cadeau. Twee travel must-haves, samen twv 109,90 euro. Kies jij voor de strakke zwarte look of het fashionable jungle design?

Scoor deze ultieme travel-buddy's in jouw RainPharma winkelpunt of op onze webshop. Je vindt een winkelpunt in je buurt via stores.rainpharma.com. Zo stomen wij jou klaar voor een fantastische, zonnige zomer met een perfect verzorgde huid! 

Actievoorwaarden: geldig van 1/07/2022 tem 31/08/2022. In fysieke winkels en online. Bij aankoop van 6 verschillende producten uit de selectie in deze folder, voor een minimumbedrag van 250 euro. Geldig zolang de voorraad strekt in jouw winkelpunt. Niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Niet met terugwerkende kracht. Niet omruilbaar in contanten. Actievoorwaarden zie rainpharma.com.