Back

Scoor jouw exclusieve Time To Winter cadeaubox!

Buiten mag het dan donker en koud zijn, binnen baadt alles in een gezellige warme sfeer. Na een deugddoende wandeling gaat de open haard aan: het moment om de gesprekken verder te zetten bij het knetterende vuur. Een heerlijk wintergeurtje zorgt voor extra gezelligheid.

Feeling en RainPharma staken de neuzen bij elkaar en creëerden een warme winterblend op basis van zes essentiële oliën. Kruidnagel, jeneverbes, cederhout en een vleugje vanille geven deze blend zijn unieke zoetkruidige, gebrande en houtige geur. Een hint van sinaasappel en eucalyptus zorgt voor een friszoet slotakkoord.

Natural Room Spray Fire 50 ml 
Met deze RainPharma Room Spray verstuif je instant gezelligheid in huis. Een paar keer sprayen in de lucht en de ruimte vult zich met een heerlijk kruidig en warm aroma. Is het Room Spray flesje leeg, dan kan je het zelf makkelijk bijvullen met Essential Oil Fire en Natural Room Spray Liquid van RainPharma. 

Essential Oil Fire 10 ml  
Dit flesje bevat een unieke mix van zes pure essentiële oliën. Het resultaat is een warme blend die kruidige, gebrande en houtige noten samenbrengt met een friszoete toets. Doe enkele druppeltjes op het geursteentje dat je in deze doos vindt en geniet van de heerlijke geur. Of gebruik deze essentiële olie in de Aroma
Diffuser van RainPharma. 

Skin Wash Cedarwood 60 ml
Niets zo heerlijk als een warme douche op een koude winterdag. Met Skin Wash Cedarwood genieten al je zintuigen van dit pure verwenmoment. De plantaardige formule is lief voor je huid en reinigt haar in alle zachtheid. De harmonieuze kruidige en houtige geur van cederhout zorgt voor extra warmte en heeft een kalmerend effect. Perfect voor een avonddouche, zodat je daarna rustig kan indommelen. 

Geursteen
Met een geursteen en een flesje essentiële olie geniet je altijd en overal van de weldadige effecten van aromatherapie. Doe enkele druppels essentiële olie op de poreuze steen en door middel van koude verdamping verspreidt de natuurlijke geur zich in de ruimte. Dompel je hotelkamer meteen onder in de juiste sfeer, laat je garderobekast altijd lekker ruiken of leg de steen in de auto voor een rustgevende rit. 

De Time To Winter box (twv € 59) is vanaf 23/11 exclusief bij Feeling magazine te verkrijgen voor maar € 19,99 extra bij je magazine!

Inhoud
1 x 50 ml Natural Room Spray Fire
1 x 10 ml Essential Oil Fire 
1 x 60 ml Skin Wash Cedarwood
1 x Geursteen

Hoe kan je deze box bemachtigen? 
Bestel op rainpharma.com
Op = op.

Zo ben jij helemaal klaar voor de winter!

 

Actievoorwaarden: Vanaf 23 november tot 21 december kan je voor slechts €19,99 extra de Time to Winter box (twv €59) aankopen bij het decembernummer van Feeling met Home Special (€8,50). Vanaf 19 oktober 2022 kan de box gereserveerd worden bij een RainPharma winkelpunt. De boxen met magazines liggen vanaf 23 november 2022 in de winkels en de actie loopt tot 21 december 2022. De box kan enkel aan deze voordeelprijs van €19,99 gekocht worden samen met Feeling magazine en Feeling Home (€8,50). Niet cumuleerbaar met andere acties. Als je via de store locator reserveert, worden je gegevens tot een maand na het event bewaard.