Back

Winter Shopping Day - 10 jaar RAINPHARMA

Het begon met een paar, nu zijn we met veel. Dat geldt niet alleen voor het aantal producten in onze collectie, maar net zo goed voor onze blije fans die net als jij elke dag genieten van RainPharma.

RainPharma is al 10 jaar 100% made in Belgium, 100% natuurlijk en 100% vol passie. 0% nasties. Of je er nu van in het prille begin bij was of de RainPharma community vandaag pas vervoegt: we zijn vereerd dat we mogen bijdragen aan jouw gezondheid, schoonheid en zelfvertrouwen.

Onze tiende verjaardag vieren doen we dan ook het liefst samen met jou. Op vrijdag 15.11.2019 organiseren we de RainPharma Winter Shopping Day en we pakken voor de gelegenheid uit met een speciale editie. Niet alleen kan jij jouw 10 favoriete producten met een mooie korting scoren, we bedanken jou ook nog eens voor je aankopen met een exclusief cadeau.

Maar liefst 100 RainPharma verkooppunten zetten op 15.11.2019 hun deuren voor jou open. Mis deze unieke dag niet en breng je vrienden en familie mee!

Tweemaal per jaar organiseren we een RainPharma shopping event. Eén dag met
uitzonderlijke kortingen. En omdat we dit jaar onze tiende verjaardag vieren, wordt dit de meest feestelijke én meest spectaculaire editie ooit. Zorg dat je deze unieke dag niet mist en zet 15.11.2019 alvast in je agenda!

Tijdens de RainPharma Winter Shopping Day kan je maximaal 10 verschillende RainPharma producten uitkiezen met een korting tot wel 20%. Ontdek het assortiment en stel je verlanglijstje met jouw 10 favorieten nu al op! Advies nodig? Ga op voorhand langs bij een RainPharma verkooppunt.

En er is nog meer! Koop je 10 verschillende producten, dan krijg je bovenop de korting van 20% ook nog eens de celebration collection van ‘a perfect ten’, 10 natural skin washes van de aromatherapy essentials (100 ml). Dat zijn maar liefst 800 natuurlijke aromatische douchebeurten!

Wil je alles weten over deze actie? Volg ons dan op facebook en instagram. Bel het RainPharma winkelpunt in jouw buurt, zoek op stores.rainpharma.com/winter. Of beter nog: spring er gewoon eens binnen en ze maken samen je verlanglijstje.