Een gezond gewicht bereiken? Je conditie of spieropbouw ondersteunen? Je huid verbeteren? Of je energieniveau opkrikken? Het kan allemaal met het Smart Nutrition Project.   

Het Smart Nutrition Project is een slim en kort programma dat je gezondheid een boost geeft en je huid, energieniveau, gewicht en conditie ondersteunt. Je kan het traject zolang volgen als je zelf wil, maar na 1 à 2 weken merk je het resultaat al.  

Een gezonde levensstijl staat centraal in het Smart Nutrition Project. Je kiest voor verse, onbewerkte en gevarieerde voeding, met veel groenten en fruit. Daarnaast zorg je dagelijks ook voor voldoende beweging en een goede nachtrust. 

Onze orthomoleculaire voedingssupplementen en pure eiwitshakes zet je in ter ondersteuning, om je lichaam de juiste vitamines, mineralen en eiwitten te geven doorheen het traject. 

  1. Water. Drink dagelijks 1,5 tot 2 liter water.   
  2. Vezels. Eet voldoende vezels. Je vindt vezels o.a. in groenten en fruit terug.    
  3. Eiwitten. Neem dagelijks voldoende eiwitten in, via vlees, vis of eieren, maar ook door 2x/dag een shake te drinken.
  4. Gezonde vetten. Zet ook onverzadigde (gezonde) vetten op het menu. Deze vind je terug in vette vis en avocado’s, maar ook in plantaardige oliën, zoals olijfolie, lijnzaadolie en notenolie. 
  5. Voedingssupplementen. Vul je voedingsschema aan met onze orthomoleculaire voedingssupplementen om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. 
  6. Beweging. Zorg dagelijks voor een halfuur extra beweging of sport, bovenop je dagelijkse beweging.

Benieuwd naar hoe een dag eruit ziet tijdens het Smart Nutrition Project? Hieronder vind je een voorbeeld van een voedingsschema:    

Voor een overzicht van de mogelijke koolhydraatporties en extraatjes, kan je de gebruiksaanwijzing in de Smart Nutrition box raadplegen of langsgaan bij een winkelpunt in je buurt voor meer informatie.

In de Smart Nutrition box vind je alles terug wat je nodig hebt om te starten met het traject: 4 x basissupplementen (Daily Boost, Mighty Nine, Dry Energy, Dynamic Q10), 1 x pot shake naar keuze, 1 x  shakebeker en 1 x gebruiksaanwijzing. 

Afhankelijk van waar jij op wil inzetten –  huid, energieniveau, gewicht of conditie & spieropbouw – kan het Smart Nutrition Project aangepast worden en aangevuld worden met andere, specifieke voedingssupplementen. Wil je graag een traject op maat volgen? Ga dan langs bij een RainPharma coach in jouw buurt. Je vindt een winkel via onze store locator. 

Volg je het Smart Nutrition Project liever zelfstandig? Ook dat kan! Alles wat je nodig hebt om met het traject te starten, vind je terug in de Smart Nutrition box.