Back

Word jij het volgende RainPharma winkelpunt?

Wil jij graag RainPharma producten aanbieden in je zaak? Bel ons op +32 (0)16 22 43 30,  stuur een mail naar info@rainpharma.com of laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verdere informatie te geven. 

We kiezen heel bewust om niet met vertegenwoordigers te werken en niet aanwezig te zijn op beurzen. RainPharma groeit organisch, via mond-aan-mondreclame. Zo ontwikkelen we een netwerk van verdelers die onze filosofie delen en RainPharma met hart en ziel verkopen.

We werken met verschillende categorieën. Afhankelijk van het type van jouw zaak, krijg je toegang tot een deel van of tot al onze producten.

We leveren onze producten aan deze professionelen: 

Professionele klanten met een reseller-account:
  • een bezoek aan ons hoofdkantoor is noodzakelijk
  • afhankelijk van je concept verwachten we dat je één of meerdere productopleidingen volgt 
  • deze accounts zijn gericht op de doorverkoop van onze producten aan consumenten
  • RainPharma behoudt steeds het recht om een professioneel account te weigeren indien de aanvraag niet strookt met onze merkstrategie

  Je kan een aanvraag doen voor één van deze account-types:

  Baby Shop
  Een baby’tje verdient speciale aandacht. Heb jij een babyshop en zou je graag je assortiment aanvullen met milde babyproducten die er ook nog eens enorm schattig uitzien? Dan is onze babylijn in samenwerking met Eva Mouton de ideale keuze voor jou.

  Concept store
  Heb je een winkel met allerhande leuke spulletjes en wil je ook graag natuurlijke wellness producten aanbieden? Onze Gifts Sets, Bonjour/Bonsoir en Aromatherapy Essentials lijn vormen hier een originele aanvulling op jouw assortiment. 

  Spa & Beauty
  Een mooie huid creëer je niet alleen langs de buitenkant, maar ook van binnenuit. Met onze verzorgingsproducten en de bijhorende voedingssupplementen voor de huid stel je een totaalaanpak voor aan je klanten.

  Pharmacy
  Van huidverzorging tot voedingssupplementen of dieetproducten: als apotheker krijg je toegang tot het volledige gamma.

  Paramedic
  Dit account is uitsluitend bestemd voor paramedische beroepen zoals kinesisten of diëtisten die het hele RainPharma assortiment willen aanbieden aan hun patiënten, met uitzondering van de professionele gelaatsverzorgingen.

  Pascale Naessens Pure Nature
  Heb je een tuincentrum, decozaak of winkel waar je reeds andere producten van Pascale Naessens verkoopt? Dan zijn zeker haar natuurlijke producten “Pure Nature” een mooie aanvulling op jouw assortiment! 

  Medi Spa
  Een Medi Spa combineert alle RainPharma producten voor een holistische aanpak. Deze account is uitsluitend bestemd voor wie zowel dieet- en voedingsbegeleiding als professionele gelaatsverzorgingen wil aanbieden. Je hebt de mogelijkheid om al onze productreferenties in je gamma op te nemen.

   

  Hotels, restaurants, bed & breakfasts …
  Met premium natuurlijke Belgische producten geef je je klantenservice een mooie upgrade:

  • Handzepen en –lotions voor de sanitaire ruimtes (inclusief diestal-proof wandhouders).
  • Roomsprays en ultrasone aroma diffusers om de ruimtes van een lekker natuurlijk geurtje te voorzien.
  • Alles wat je nodig hebt onder de douche of in bad: van plantaardige douchegels, shampoo en conditioner tot bodylotion.

  Ben jij een kleine tot middelgrote afnemer? Dan brengen we je graag in contact met één van onze premium verkooppunten. 

  Bedrijfs- en relatiegeschenken
  Leg je werknemers of klanten extra in de watten met een origineel premium wellness geschenk. Wij leveren vanaf 101 stuks, voor een lager aantal verwijzen we je door naar één van onze verkooppunten. Die vind je terug via onze store locator.

  Foto: @scorpiosisters