Back

Professionele klanten

Wil jij graag RainPharma producten aanbieden in je zaak? Bel ons op +32 (0)16 22 43 30 of stuur een mail naar info@rainpharma.com. We nodigen je graag uit voor een bezoek aan ons hoofdkantoor in Leuven voor een kennismaking met ons en onze producten. Vervolgens bezorgen we je een link waarmee je een account kan aanmaken op ons online bestelplatform voor professionelen.

We kiezen heel bewust om niet met vertegenwoordigers te werken en niet aanwezig te zijn op beurzen. RainPharma groeit organisch, via mond-aan-mondreclame. Zo ontwikkelen we een netwerk van verdelers die onze filosofie delen en RainPharma met hart en ziel verkopen.

We werken met verschillende categorieën. Afhankelijk van het type van jouw zaak, krijg je toegang tot een deel van of tot al onze producten.

We leveren onze producten aan deze professionelen (gebruikers of doorverkopers):

 1. Professionele klanten met een gebruikers-account:
 • een bezoek aan ons hoofdkantoor is niet noodzakelijk
 • je hoeft onze opleidingen niet te volgen
 • je mag onze producten niet doorverkopen, maar ze enkel als gebruiksgoederen inzetten
 • RainPharma behoudt steeds het recht om een professioneel account te weigeren indien de aanvraag niet strookt met onze merkstrategie

Hotels, restaurants, bed & breakfasts …
Met premium natuurlijke Belgische producten geef je je klantenservice een mooie upgrade:

 • Handzepen en –lotions voor de sanitaire ruimtes (inclusief diestal-proof wandhouders).
 • Roomsprays en ultrasone aroma diffusers om de ruimtes van een lekker natuurlijk geurtje te voorzien.
 • Alles wat je nodig hebt onder de douche of in bad: van plantaardige douchegels, shampoo en conditioner tot bodylotion.

Bedrijfs- en relatiegeschenken
Leg je werknemers of klanten extra in de watten met een origineel premium wellness geschenk. Wij leveren vanaf 50 stuks, voor een lager aantal verwijzen we je door naar één van onze verkooppunten. Die vind je terug via onze store locator.

Kantoren en winkels
Wil je ook op kantoor je handen wassen met onze milde handzepen? Of wil je je klanten verwelkomen met een heerlijk natuurlijke geur of trakteren op een wellness ervaring na hun toiletbezoek? Met onze premium Belgische verzorgingsproducten zet jij de puntjes op de i als het op service aankomt.

 1. Professionele klanten met een reseller-account:
 • een bezoek aan ons hoofdkantoor is noodzakelijk
 • afhankelijk van je concept verwachten we dat je één of meerdere productopleidingen volgt (voor buitenlandse klanten zoeken we naar een oplossing op maat)
 • deze accounts zijn gericht op de doorverkoop van onze producten aan consumenten
 • RainPharma behoudt steeds het recht om een professioneel account te weigeren indien de aanvraag niet strookt met onze merkstrategie

Je kan een aanvraag doen voor één van deze account-types:

Florist & deco
Heb je een premium bloemen- of plantenzaak? Onze Aromatherapy Essentials lijn vormt een originele aanvulling op jouw assortiment. Zo kan je je klanten verzorgingsproducten aanbieden die aansluiten bij de bloemen en planten die jij verkoopt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een douchegel die geurt naar geranium of rozemarijn?

Concept store
Heb je een winkel met allerhande leuke spulletjes en wil je ook graag natuurlijke wellness producten aanbieden? Met het brede RainPharma assortiment kan je alle kanten op: van bad- en doucheproducten tot basisproducten voor gelaatsverzorging.

Basic Spa
Heb je een schoonheidsinstituut of wellness? Dan kan je onze basis verzorgingsproducten zowel verkopen als aanbieden als extra service voor je klanten.

Spa & Beauty
Een mooie huid creëer je niet alleen langs de buitenkant, maar ook van binnenuit. Met onze verzorgingsproducten en de bijhorende voedingssupplementen voor de huid stel je een totaalaanpak voor aan je klanten.

Diëtist
Ben je diëtist? Met onze gezonde shakes, voedingssupplementen en dieetbegeleiding sta je je klanten bij in de strijd tegen ongezonde kilo’s.

Apotheek
Van huidverzorging tot voedingssupplementen of dieetproducten: als apotheker krijg je toegang tot het volledige gamma.

Paramedici
Deze account is uitsluitend bestemd voor paramedische beroepen zoals kinesisten of diëtisten die het hele RainPharma assortiment willen aanbieden aan hun patiënten, met uitzondering van de professionele gelaatsverzorgingen.

Medi Spa
Een Medi Spa combineert alle RainPharma producten voor een holistische aanpak. Deze account is uitsluitend bestemd voor wie zowel dieet- en voedingsbegeleiding als professionele gelaatsverzorgingen wil aanbieden. Je hebt de mogelijkheid om al onze productreferenties in je gamma op te nemen.

Think Pink Partner
Je past niet binnen één van de bovenstaande klantenprofielen maar je wilt wel samen met ons het goede doel steunen? Verkoop onze plantaardige handcrème en strijd samen met ons tegen kanker.