Back

Word jij het volgende RainPharma winkelpunt?

(CONTACTGEGEVENS HIERONDER)

Door de jaren heen is er een netwerk van distributeurs ontstaan die volledig achter RainPharma staan, waaronder kinesitherapeuten, diëtisten, schoonheidsspecialisten en apothekers. Elk van hen verkoopt RainPharma met toewijding omdat ze 100% RainPharma zijn.

Ontdek waarom Henk & Tine voor RainPharma kozen:

Word jij het volgende RainPharma winkelpunt?

Bel ons op +32 (0)16 22 43 30,  stuur een mail naar info@rainpharma.com of laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verdere informatie te geven. 

 

Hoe gaan wij deze relatie aan?

De relatie met onze verkooppunten staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Daarbij zorgen we er voor dat we met hun in contact staan en 24/7 open staan voor vragen.

Daarnaast willen we ook dat alle verkooppunten klanten tot hun uiterste best kunnen helpen. Daarom bieden we verschillende opleidingen aan om productkennis op te doen, maar ook om kennis van verkoop en marketing bij te schaven. 

Lijkt dit iets voor jou? goed nieuws! jij kan ook deel uitmaken van ons team! Neem met ons contact op, en een van onze vertegenwoordigers begeleidt je verder tot de start van het RainPharma avontuur. Of vul het formulier in (zie hieronder)

  • email: info@rainpharma.com
  • contact: +32 (0)16 22 43 30

Wat soort zaak ben jij/ heb jij voor ogen?

Baby Shop
Een baby’tje verdient speciale aandacht. Heb jij een babyshop en zou je graag je assortiment aanvullen met milde babyproducten die er ook nog eens enorm schattig uitzien? Dan is onze babylijn in samenwerking met Eva Mouton de ideale keuze voor jou.

Concept store
Heb je een winkel met allerhande leuke spulletjes en wil je ook graag natuurlijke wellness producten aanbieden? Onze Gifts Sets, Bonjour/Bonsoir en Aromatherapy Essentials lijn vormen hier een originele aanvulling op jouw assortiment. 

Spa & Beauty
Een mooie huid creëer je niet alleen langs de buitenkant, maar ook van binnenuit. Met onze verzorgingsproducten en de bijhorende voedingssupplementen voor de huid stel je een totaalaanpak voor aan je klanten.

Pharmacy
Van huidverzorging tot voedingssupplementen of dieetproducten: als apotheker krijg je toegang tot het volledige gamma.

Paramedic
Dit account is uitsluitend bestemd voor paramedische beroepen zoals kinesisten of diëtisten die het hele RainPharma assortiment willen aanbieden aan hun patiënten, met uitzondering van de professionele gelaatsverzorgingen.

Pascale Naessens Pure Nature
Heb je een tuincentrum, decozaak of winkel waar je reeds andere producten van Pascale Naessens verkoopt? Dan zijn zeker haar natuurlijke producten “Pure Nature” een mooie aanvulling op jouw assortiment! 

Medi Spa
Een Medi Spa combineert alle RainPharma producten voor een holistische aanpak. Deze account is uitsluitend bestemd voor wie zowel dieet- en voedingsbegeleiding als professionele gelaatsverzorgingen wil aanbieden. Je hebt de mogelijkheid om al onze productreferenties in je gamma op te nemen. 

Word jij het volgende RainPharma winkelpunt?

Bel ons op +32 (0)16 22 43 30,  stuur een mail naar info@rainpharma.com of laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om je verdere informatie te geven. 

 

Hopelijk tot snel!