The art of giving

Ik denk aan je. Wat ben je lief. Ik ben er voor je. Dankjewel. Ik mis je. Zomaar. Wat je ook wilt zeggen, het perfecte cadeautje maakt jouw mooiste woorden en wensen extra bijzonder. Cadeautjes geven is minstens even leuk als cadeautjes krijgen. Van het perfecte geschenk uitzoeken, er een mooi pakje van maken en een lieve boodschap toevoegen tot het cadeautje overhandigen, de nieuwsgierigheid aanschouwen bij het uitpakken en de mooie glimlach in de plaats krijgen. Er zijn zoveel momenten die om een geschikt cadeautje vragen. En soms heb je net geen reden nodig om iemand die je graag ziet een bedankje te geven. RainPharma ontwikkelde een waaier van unieke cadeausets. Zo vind jij een persoonlijk geschenk voor al wie je lief hebt. Bij RainPharma kan je altijd zelf je cadeautjes samenstellen of je kan kiezen uit leuke sets. Ontdek ze allemaal. Lots of Love.

Familiemomenten

Deel jij jouw badkamer ook met het hele gezin? Dankzij big love kan iedereen genieten van een natuurlijke ver-zorgende douche. Deze stijlvolle kokers bevatten 1 liter flessen van onze fa- voriete Skin Washes Lemongrass, Eucalyptus (€59,95) en Pure Nature by Pascale Naessens x RainPharma(€99,95). Met een big love Skin Wash van 1 liter heb je genoeg om een jaar met twee personen te douchen. Om elke douche af te sluiten met de beste verzorging, is er ook big love classic after oil (€69,95).

Altijd samen

Douchen met RainPharma is een unieke ervaring. Met de bathroom treasures set maak je van jouw dagelijkse douche een zalig wellness-momentje. Met onze plantaardige Skin Washes stem je jouw douche af op jouw mood van het moment. Je kan kiezen uit bijna 30 natuurlijke geuren, elk met zijn specifieke eigenschappen. In deze premium bathroom treasures set (€29,95) vind je onze absolute bestseller en de eerste telg van jouw collectie: Lemongrass. Ontdek ook andere geuren en zet ze mee onder de douche. Zo geniet je op elk moment van de perfecte douche. Afsluiten doe je telkens met onze andere publiekslieveling, Classic After Oil.

Heerlijk douchen

Op zoek naar een cadeautje waar werkelijk iedereen blij van wordt? Dat is de every body happy (€39,95) set. Een energieke ochtenddouche, een verfrissend tussendoortje of een ontspannen momentje voor het slapengaan? Onze plantaardige Skin Washes met essentiële olie dompelen je telkens onder in de juiste sfeer. Je kan kiezen uit bijna 30 natuurlijke geuren, elk met zijn specifieke eigenschappen. Met deze premium every body happy set heb jij alvast onze twee bestsellers in handen. Zet ze allebei onder de douche en kies telkens de geur uit die bij jouw mood past. Ga je voor opmonte-rend met Lemongrass of verfrissend met Eucalyptus? Deze twee Skin Washes vormen de start van jouw collectie. Ontdek meer geuren in een RainPharma winkelpunt.

Een tikkeltje meer

Zingen in de regen? Of toch liever onder de douche? Met deze singing in the rain set (€79,95) maak je van elke douchebeurt een heerlijk verwenmomentje, van kop tot teen. In deze luxueuze doucheset zitten immers niet minder dan acht premium lichaams-, haar- en gelaatsver-zorgingsproducten: goed voor het ultieme doucheritueel. Klaar voor een natuurlijk doucheritueel? Schuif je oude verzorgingsproducten aan de kant en verwen jezelf met de premium lichaams-, haar- en gelaats- producten in deze all-over doucheset. Van publiekslieveling Skin Wash Lemongrass die je met Body Wonder Towel lekker kan laten schuimen en Classic Shower Scrub die je op een echte hammam-ervaring trakteert, over Pure Shampoo en Authentic Conditioner voor de mooiste en zachtste haren ooit, tot Brightening Face Scrub en Dedicated Face Wash om ook je gelaat te laten stralen. En geen doucheset zonder Classic After Oil natuurlijk, dus voegden we ook deze topper toe om jouw douche af te sluiten.

Pure Luxe

Warm water, natuurlijke verwenproducten en inspirerende geuren, een zacht muziekje of net zalige stilte...Ben jij klaar voor het ultieme badritueel? Een heerlijk warm bad brengt lichaam en geest in balans. Stramme spieren? Last van vermoeidheid, spanning of stress? Of gewoon nood aan een moment puur voor jezelf? Met deze premium bath bubbles set (€89,95) maak je van jouw bad-kamer een luxueuze home spa. De plantaardige verzorgingsproducten en stijlvolle accessoires dompelen je onder in een diepe rust of peppen je weer helemaal op. Mag het eendje mee in bad?

Natuurlijk stralen

Het RainPharma gelaatsritueel is jouw sleutel tot een stralende en schone huid die perfect in balans is. RainPharma ontwikkelde een premium gelaatsverzorgingslijn die bestaat uit zes plantaardige producten. Zo gidsen we jou in zes eenvoudige maar doeltreffende stapjes doorheen het gelaatsritueel. Om het je makkelijk te maken, volgen de namen van de producten de letters van het alfabet. Lucky you! In deze let's face it set (€99,95) vind je onze meest exclusieve gelaatscrème Faithful Face Guard. Deze revolutionaire 4-in-1 formule combineert dagcrème, nachtcrème, serum en oogverzorging. Breng een kleine hoeveelheid aan over je hele gelaat en trakteer jezelf gerust op een mini gelaatsmassage. Hello natural beauty!

Leuker met twee

Je vriendschap of relatie naar een hoger niveau tillen? Trakteer elkaar eens op een massage! Aanrakingen werken ontspannend en verbindend: ze wekken het knuffelhormoon oxytocine op in onze hersenen, waardoor we minder stress en angst ervaren, daarnaast helpen aanrakingen om een innige band op te bouwen met elkaar. Deze premium massage o'clock set (€89,95) combineert de weldaden van een massage met geurige aroma-therapie voor een zalig zen-momentje.

Je huis je thuis

Met onze Room Sprays verstuif je geurige vleugjes natuur in elke ruimte. Zo maak je van jouw huis een echte thuis. Wil jij je huis natuurlijk parfumeren? Je kan kiezen uit bijna 30 ver-schillende Room Sprays. In de take me home set (€59,95) vind je de basis van jouw collectie: Lemongrass om slechte geurtjes te doen verdwijnen of als instant happy-boost, Cedarwood voor een warme gezellige sfeer of om motten af te schrikken en verwelkomende Sage, de geur van een mooie bloemenwinkel die volgens de legende ook boze geesten zou verjagen? Baat het niet, dan schaadt het niet ;-)

Streel zacht

Handen wassen, koude temperaturen, droge lucht... Je handen hebben het soms zwaar te verduren. Wat dacht je van een zalig handbadje? Verzorgde handen zijn mooi en geven een goede indruk. Maar ze zijn ook leuk om aan te raken én om door aangeraakt te worden. Met de premium verzorgingsproducten in de it’s in your hands set (€79,95) maak jij komaf met droge, ruwe of verweerde handen zodat ze er snel weer jong uitzien en comfortabel aanvoelen. Grondige verzorging én pure ontspanning gaan hand in hand!

Mooie voeten

Je voeten brengen je dag in dag uit overal naartoe. Toch krijgen ze niet altijd de aandacht die ze verdienen. We vinden onze voeten vaak niet mooi of soms zelfs vies en we ver-zorgen ze niet zoals we dat wel doen met bijvoorbeeld onze handen of ons gezicht. Tijd om daar verandering in te brengen en je voeten te verwennen. Dankzij de natuurlijke producten in deze premium one step at a time set (€89,95) mogen jouw voeten vanaf nu gezien, gevoeld en zélfs geroken worden!

Hele dag geuren

In deze voordelige startset vind je de zeven populairste geuren uit onze collectie essentiële oliën én drie exclusieve blends. Perfect om eindeloos te variëren en combineren, voor een altijd heer-lijk geurende thuis. Met de aurora essentials set (€199,95) heb je 6.000 druppeltjes essentiële olie, genoeg om maand na maand na maand je huis heerlijk te laten geuren, 24 uur per dag! Zet de flesjes naast je Aurora Aroma Diffuser van RainPharma, kies een geurtje dat bij jouw mood op dat moment past en laat je hele huis lekker geuren.

Instant geuren

In deze voordelige all over the place set vind je de zeven populairste geuren uit onze Room Spray collectie én drie exclusieve blends. Perfect om eindeloos te ontdekken en variëren, voor een altijd heerlijk geurende thuis. Elk flesje bevat 50 ml Natural Room Spray. Met de all over the place set (€129,95) verspreid je geurige vleugjes natuur in elk hoekje van je huis. Verspreid ze in alle kamers: van de hal tot de woon- kamer, van de slaapkamer tot de badkamer en van het kleinste kamertje tot de keuken. Even sprayen en je geniet van een instant natuurlijke geur.

Een glimlach toveren

RainPharma is er voor iedereen en voor elk budget. Neem rustig de tijd om te kijken wat bij jou past. Ga je voluit voor een cadeauset of kies je voor de verrassings-cadeautjes (€9,95 • €14,95 • €19,95). Welk geschenk je ook kiest, met RainPharma tover je elke keer weer die glimlach waar jij het voor doet.