Liefde is er in alle soorten, vormen, kleuren, maten. Die onvoorwaardelijke bloedband met je kind. Hoe je lief je hart na al die jaren nog steeds sneller doet slaan. Je beste vriendin, die van bij jullie eerste ontmoeting een zielsverwant bleek. Love is all and all is love. En dat vieren we heel graag met jou op 14 februari maar eigenlijk gewoon op elke dag van het jaar! 

Voor RainPharma is Valentijn het moment om ál wie je lief hebt extra te doen stralen. Je rots-in-de branding beste vriend(in), je fijnste koffieklets collega of je immer parate mama. Wie verras jij op Valentijn met een origineel geschenkje? Bij RainPharma hebben we voor iedereen een geschikt pakje. Maak je keuze uit onze uitgebreide collectie gift sets, of stel zelf een pakje samen. Wij geven je alvast wat inspiratie.

Big Love Classic After Oil

Classic After Oil is al 10 jaar de publiekslieveling van RainPharma fans. Met dit formaat van 1L kom je een hele tijd toe. De stijlvolle verpakking maakt dit het perfecte cadeau voor elke RainPharma lover.

Big Love Lemongrass

Zeg het met liefde. Met Big Love Lemongrass maak je iedereen blij. Deze literfles Skin Wash van onze populairste geur, is goed voor een jaar lang doucheplezier voor twee personen. 

Big Love Eucalyptus

Big Love Lemongrass heeft er een verfrissend broertje bij. Waar Lemongrass doet dromen van exotische bestemmingen, laat Eucalyptus je vrij ademen. Een echte eyecatcher in de douche.

Big Love Pure Nature

Lemongrass en Eucalyptus hebben heel wat trouwe fans, net zoals Pascale Naessens. Met deze literfles van Skin Wash Pure Nature doe je elke Pascale Naessens fan een origineel geschenkje cadeau. Aan elke wastafel zal deze indrukwekkende fles kunnen pronken.

Bathroom Treasures

Met deze set maak je van iemands dagelijkse douche een zalig wellnessmomentje. Was je lichaam met onze populairste Skin Wash en gebruik het scrubhandschoentje om je Skin Wash te laten opschuimen en je huid super zacht te maken. Sluit af met Classic After Oil.

Every Body Happy

Hier maak je elk lichaam gelukkig mee. Onze twee populairste geuren uit de Aromatherapy Essentials collectie die iedereen lekker vindt, met daarbij Liu’s Magic Sponge en Body Wonder Towel. Ben jij team spons of team wasdoek?

Singing In The Rain

Douchen met RainPharma is een hele ervaring. Deze gift set bevat het volledige doucheritueel. Van een Skin Wash, Body Wonder Towel en After Oil voor het lichaam, Pure Shampoo en Authentic Conditioner voor de haren en Brightening Face Scrub en Dedicated Face Wash voor het gelaat. De ultieme douche-ervaring!

Bath Bubbles

Wissel je je douche graag af met een ontspannend bad? Bath Bubbles zorgt voor de ideale badervaring. Een heerlijke badolie met een gepast geurtje, leuke accessoires, een Skin Wash en een verzorgende olie om af te sluiten. Mag het badeendje er ook bij, of hebben jullie genoeg aan elkaar? 

Let’s Face It

Valentijn betekent ook veel zelfliefde. Het RainPharma gelaatsritueel is jouw sleutel tot een stralende en schone huid die perfect in balans is. Ze bestaat uit zes plantaardige producten. Zo gidsen we jou in zes eenvoudige maar doeltreffende stapjes doorheen het gelaatsritueel. Abcdef starter of juist long time lover, iedereen wordt blij van deze set.

Massage O’clock

Je vriendschap of relatie naar een hoger niveau tillen? Trakteer elkaar eens op een massage! Aanrakingen werken ontspannend en verbindend. Deze premium massageset combineert de weldaden van een massage met geurige aromatherapie voor een zalig zen-momentje.

Take Me Home

Met onze Room Sprays verstuif je geurige vleugjes natuur in elke ruimte. Zo maak je van jouw huis een echte thuis. In deze set vind je de basis van jouw collectie: Lemongrass om slechte geurtjes te doen verdwijnen of als instant happy-boost, Cedarwood voor een warme gezellige sfeer of om motten af te schrikken en verwelkomende Sage, de geur van een mooie bloemenwinkel die volgens de legende ook boze geesten zou verjagen? Met het houten staandertje etaleer je ze stijlvol in je woonkamer of badkamer.

It’s In Your Hands

Verzorgde handen zijn mooi en geven een goede indruk. Maar ze zijn ook leuk om aan te raken én om door aangeraakt te worden. Met de premium verzorgingsproducten in deze handen-set maak jij komaf met droge, ruwe of verweerde handen zodat ze er snel weer jong uitzien en comfortabel aanvoelen. Goede verzorging én pure ontspanning gaan hand in hand!

One Step At A Time

In One Step At A Time zit werkelijk álles om het RainPharma voetenritueel te doorlopen. Dankzij de natuurlijke producten in deze premium verzorgingsset mogen jouw voeten vanaf nu gezien, gevoeld en zélfs geroken worden!

Spring eens binnen in een RainPharma winkelpunt, kies het perfecte geschenkje uit en laat er meteen een prachtig pakje van maken! Je vindt een winkelpunt in jouw buurt via stores.rainpharma.com

Liefdevolle groeten,

#wearelove

Het RainPharma team