Back

Back On Track

Vanaf 15 april plaatsen we onze gezondheid opnieuw voorop en zetten we twee weken lang in op een gezonde levensstijl onder het motto ‘Back on Track’. Back on Track is een kort programma om jou weer helemaal op de rails te krijgen en de beste versie van jezelf te worden.


Tijdens Back on Track volgen we twee weken het Smart Nutrition Project, een voedingsprogramma dat draait rond gezonde voeding, veel beweging en een goede nachtrust, gecombineerd met het aanvullen van je eiwitten, vitamines en mineralen. Of je nu een gezond gewicht wil bereiken, wil werken aan je energieniveau, je huid zo lang mogelijk mooi en gezond wil houden of fit doorheen het leven wil gaan, met Back on Track maak je het waar.

Zin om te starten?

Ga langs in een RainPharma winkelpunt voor meer uitleg en een traject op maat. Niet alleen bieden onze coaches een traject op maat aan, je kan ook deel worden van een Back on Track community om tips, tricks, motivatie en zoveel meer te ontvangen!

Doe je dit liever toch zelfstandig? Geen probleem! Dit traject kan ook zelfstandig gevolgd worden. 

Gratis Exotic Mango-go shake

Bovendien krijg je nu tijdelijk een gratis Exotic Mango-go shake cadeau bij aankoop van één Smart Nutrition Project box. Zo heb jij alles in huis om het programma twee weken lang te volgen!

Meer te weten komen over de challenge? Ella legt het je uit!

 

Ga jij graag mee Back on Track met ons?

ga langs bij een winkelpunt in de buurt en ontdek jouw traject op maat!

Meer weten? Lees onze blogposts 

  • Het Smart Nutrition Project: wat houdt dat in? Lees de blogpost.