Onze dagelijkse routine? Die bestaat uit 21 zorgvuldig uitgekozen essentials. De 21 RainPharma essentials werken van binnen naar buiten en van kop tot teen om jou volledig te transformeren, elke dag opnieuw. Benieuwd naar onze daily routine? Ontdek ‘m hieronder!

 

 

7u00. Wij starten onze dag graag met een vrolijk geurtje. En welke geur is daar beter voor dan Lemongrass? Het frisse, citrusachtige aroma van citroengras werkt opwekkend en zorgt instant voor happy vibes. Voeg een paar druppeltjes Essential Oil Lemongrass toe aan onze stijlvolle Aurora Diffuser om je hele huis onder te dompelen in een vrolijke geur. De perfecte start van je dag!

 

 

07u30. Tijd voor een dosis anti.aging.powder! Anti.aging.powder is een premium voedingssupplement met collageen, hyaluronzuur, vitamines en mineralen en is jouw bondgenoot in de strijd tegen rimpels en fijne lijntjes. Los voor je ontbijt één zakje a.a.p. op in een glas water en neem het in op een nuchtere maag. 

 

 

07u45. Na je dosis a.a.p., is het tijd voor een verkwikkende ochtenddouche. Wij beginnen ons doucheritueel graag met het reinigen van ons gezicht, en daarvoor kiezen we resoluut voor de dubbele reinigingsmethode. Deze uit Azië afkomstige methode is hét geheim voor een stralende, zuivere en zachte huid! Gebruik Advanced Precleanser, onze reiniger op oliebasis, en Dedicated Face Wash, onze reiniger op waterbasis, samen onder de douche voor een snelle, maar grondige reiniging.

 

 

Daarna is je lichaam aan de beurt. Met Skin Wash Lemongrass en Classic After Oil heb je alles in handen om je huid te laten stralen!

Onder de douche start je met een pompje Skin Wash Lemongrass om je huid zacht te reinigen, zonder de huidbarrière aan te tasten. Dankzij de geconcentreerde formule volstaat één pompje om heel je lichaam te wassen. 

Na het wassen met Skin Wash Lemongrass, gebruik je vervolgens Classic After Oil, onze aromatische huidolie. Deze olie masseer je in onder de douche en spoel je vervolgens weer af. Een snelle en makkelijke manier voor de zachtste huid!

 

 

Naast ons gelaat en ons lichaam, verzorgen wij ook graag onze lokken. We zetten ons doucheritueel verder met Balancing Shampoo, een natuurlijke shampoo mét pre-conditioner en glansformule die je haren reinigt, verzorgt en verzacht en eindigen ons doucheritueel met Detangling Conditioner, om je lokken zijdezacht en makkelijk doorkambaar te maken.

 

 

08u00. Na een verfrissende ochtenddouche, is het tijd voor onze skincare! Faithful Face Guard is een innovatieve, plantaardige 4-in-1 gelaatsverzorging die zowel serum, oogcrème als dag- en nachtcrème is. De formule verzacht, verzorgt en beschermt je huid.   

Een verzorgd gelaat is de beste basis voor een mooie make-uplook. Breng een vleugje When Eyes Meet, onze natuurlijke mascara, aan op je wimpers. De mascara kleurt je wimpers intens en zorgt voor een volumeboost.

De kers op de taart? Een mooie glimlach. Wij werken onze make-uplook daarom af met Moisturising Lip Guard. Deze plantaardige lippenbalsem voedt en verzacht je lippen en geeft ze een vrolijke gloss

 

 

08u15. Tijd om te ontbijten! Met onze Milk Chocolate shake geniet je van een gezond en eiwitrijk ontbijt. Voeg een paar schepjes van de shake toe aan 250 ml water, goed shaken en genieten maar! Voeg ook wat extra fruit, noten en zaden toe voor een gebalanceerd (én lekker) ontbijt.

Bij het ontbijt nemen we een tabletje Daily Boost in. De nutriënten in Daily Boost ondersteunen je energieleverend metabolisme (vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine, vitamine C en de mineralen jood, koper en magnesium), dragen bij aan de instandhouding van een gezonde huid (vitamine B2, B3, biotine, vitamine A, jodium en zink) en aan een normale pigmentatie van de huid (koper). Kortom: alles wat je lichaam nodig heeft om de dag energiek en stralend door te komen!

  

 

 

08u45. Vertrek je naar het werk of naar de stad? Vergeet dan niet om Exceptional Hand & Nail Cream met je mee te nemen: jouw essential voor zachte handen. Stop de tube in je auto of handtas, zodat je hem steeds kan aanbrengen wanneer nodig.

 

 

12u00. Het is belangrijk om dagelijks minstens 2 liter water te drinken. Een gouden tip? Voeg een schepje Fresh & Minty toe aan 1,5 tot 2 liter water om het een frisse toets van munt en komkommer te geven. Zo raak je makkelijk aan die 2 liter per dag! 

 

 

14u00. Nood aan een opkikkertje na de lunch of na een lange vergadering?Room Spray Lemongrass to the rescue! Spray een paar vleugjes van het frisse, citrusachtige huisparfum om instant je energieniveau op te krikken. 

 

 

19u00. Aan tafel! Zorg voor een gezond en gevarieerd avondmaal, met veel groenten en een stukje vlees of vis. Bij het avondeten nemen wij ook altijd een tabletje Mighty Nine in. Mighty Nine is een multimineraal met o.a. zink en seleen, die beide een rol spelen in de instandhouding van gezond haar en sterke nagels. Daarnaast draagt calcium in de formule bij aan de normale werking van de spijsvertering, waar chroom goed is voor het behoud van gezonde bloedsuikergehalten.

 

 

 

19u30. Uitgenodigd op een feestje of wil je iemand die je graag ziet in de bloemetjes zetten? Geef Bathroom Treasures cadeau! In deze cadeauset vind je het volledige RainPharma doucheritueel terug, voor een zalig wellnessmomentje. 

 

 

22u00. Sluit je dag af met onze skincare essentials en een ontspannende voetmassage met Repair & Protect Foot Balm. Deze plantaardige voetenbalsem bevat cosmetische zuren en natuurlijke boters om je voeten te verlichten, verzachten en beschermen. Slaapwel!